Gençlik haftası kutlama programı belli oldu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve 15-21 Mayıs Gençlik Haftası coşkusu tüm Türkiye’yi sardığı gibi, Afyonkarahisar’ı da şimdiden sarmış durumda.Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu, Gençlik, Spor ve Yurt...

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve 15-21 Mayıs Gençlik Haftası coşkusu tüm Türkiye’yi sardığı gibi, Afyonkarahisar’ı da şimdiden sarmış durumda.
Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu, Gençlik, Spor ve Yurt Hizmetleri Müdürleri ve 14 Yurt Müdürü ile Şuhut’ta bir araya gelerek heyecan dolu bir toplantı gerçekleştirdi.
Bu toplantıda, Gençlik Haftası boyunca Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek birbirinden güzel ve dopdolu faaliyetler ele alındı.
İl Müdürü Kasapoğlu toplantının ardından yaptığı açıklamada Afyonkarahisarlıları gençlik ve spor faaliyetlerine katılmaya davet etti. Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı ve gençlik haftası boyunca yapılacak faaliyetler için hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Spor Haberleri

Mudanya Triatlonu sona erdi
Çaycuma’da kazanan Çaycuma oldu
Zayn Sofuoğlu, 2 tekerden sonra 4 tekerde de şampiyonluğunu ilan etti
İsmail Turgut Öksüz, Trabzonlu dernek başkanlarıyla bir araya geldi
Kadınlar pota derbisi Fenerbahçe’nin
TFF 3. Lig: Bursaspor: 3 - Kahramanmaraşspor : 0
TFF 2. Lig: Giresunspor: 0 - Menemen FK: 2
Konyaspor, hazırlık maçında Pyramids’i yendi
3 Türk ekibi Kadınlar Hentbol Avrupa Kupası’nda üçüncü tura yükseldi
Alaçatıspor ilk maçında deplasmandan 1 puanla döndü