Gebze Ulus’a konsept park yapılacak

Gebze Ulus Mahallesi’ne futbol, basketbol ve voleybol sahaları, çocuk oyun grupları, fitness alanı, yürüyüş yolları ve birçok donatı alanıyla hizmet verecek konsept park yapılacak.İlçenin farklı noktalarına konsept park kazandıran Gebz...

Gebze Ulus Mahallesi’ne futbol, basketbol ve voleybol sahaları, çocuk oyun grupları, fitness alanı, yürüyüş yolları ve birçok donatı alanıyla hizmet verecek konsept park yapılacak.
İlçenin farklı noktalarına konsept park kazandıran Gebze Belediyesi, Ulus Mahallesi’nde ikamet eden gençlere ve çocuklar için de konsept park yapacak. Hem çocuklar hem de gençlere yönelik donatıların yer alacağı konsept parkta incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "Ulus Mahallesi 2140 sokakta yapımına başlanan yeni konsept parkımızı inceledik. Toplam 3 bin 500 metrekare alana sahip parkımız; futbol, basketbol ve voleybol sahaları, çocuk oyun grupları, fitness alanı, yürüyüş yolları ve birçok donatı alanıyla çocuklarımıza, gençlerimize ve mahalleliye hizmet verecek. Kısa zamanda tamamlayıp gençlerimizin ve çocuklarımızın hizmetine sunacağımız parkımız şimdiden hayırlı olsun" dedi.

Yaşam Haberleri

Ardahan kent merkezine mevsimin ilk karı yağdı
Manavgat’ta korkutan orman yangını büyümeden söndürüldü
Muş’un yüksek kesimlerine mevsimin ilk karı yağdı
Kesintisiz içme suyu için hem yeni kaynak hem de güçlü altyapı
Alanya’daki orman yangını kontrol altına alındı
Koru mahallesi kapalı otopark ve kent meydanına kavuştu
Terme’de mevsimlik çiçekler toprakla buluşmaya hazırlanıyor
Dev kaya parçası yola düştü
Uşak’ta kaldırımlar daha konforlu hale geliyor
Uşak Valiliğinden zirai meteorolojik uyarı