Gaziosmanpaşa’da 2 kişi sahte içkiden hayatını kaybetti

Gaziosmanpaşa’da sahte içki nedeniyle zehirlenen 6 kişiden 2’sinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olayda tekel bayii mühürlenerek kapatıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sahte içki satışı yapan 2 şüpheliyi yakalayarak gözaltına a...

Gaziosmanpaşa’da sahte içki nedeniyle zehirlenen 6 kişiden 2’sinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olayda tekel bayii mühürlenerek kapatıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sahte içki satışı yapan 2 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 30 Eylül’de Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi’nde bir kişinin sahte içki nedeniyle hastaneye kaldırıldığı bilgisini aldı. Yapılan incelemelerde, zehirlenen Engin T. tedavi gördüğü hastanede bir gün sonra hayatını kaybettiği tespit edildi. Araştırmalarını derinleştiren polis ekipleri 1 ila 9 Ekim arasında benzer şikayetlerle 5 kişinin daha hastanelere başvurduğunu belirledi.

Sahte içkiden 2 kişi hayatını kaybetti
Hastanede tedavi gören Halim F. de hayatını kaybederken, Hakan T. ve Semih K.’nin tedavileri devam ediyor. Yemliha K. ve Serdar Ş.’nin ise taburcu edildikleri öğrenildi. Olayla ilgili yapılan operasyonda sahte içkilerin satın alındığı iş yerinin sahibi Anıl A. ve Özgür T. ise gözaltına alındı. "Taksirle öldürme" suçundan adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı. Sahte içki satışı yapan bayinin ruhsatı olmadığı ortaya çıktı. Bayi, Gaziosmanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından mühürlendi.

“Burası 10 gündür kapalı”
Olayla ilgili süreci anlatan esnaf Yahya Arslan, “Bizim komşu olarak herhangi bir şeyden haberimiz yoktu. Fakat, polis ekipleri arama yapmak için geldikleri zaman benim de ifademe başvurdular. Sahte alkolden ölenlerin olduğunu duyduk. Burası 10 gündür kapalı” şeklinde konuştu.

Asayiş Haberleri

Balkona çıkarak dans eden kadın etrafa ateş etmeye çalıştı
Antalya merkezli 25 ilde 1,5 milyar liralık işlem hacimli siber operasyon: 53 gözaltı
Mardin’de 5 yıl önce teröristlerin şehit ettiği 12 kişi anıldı
Sosyal medyada uygunsuz videoları yayılan şahıs adliyeye sevk edildi
14 kişiye mezar olan "sahildeki gökdelen" davasında sanıkların yargılanmasına devam edildi
Otomobil çimento yüklü tırın altına girdi: 1’i ağır 4 yaralı
Şişli’de bir kişi tartıştığı eşini silahla öldürüp kaçtı
Polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden şüpheliye ağırlaştırılmış müebbet ve 50 yıla kadar hapis talebi
Aydın polisi aranan şahıslara göz açtırmıyor: 14 tutuklama
Terme’de huzur operasyonu