Gaziantep’te jandarmadan drone destekli trafik denetimi

Gaziantep’te jandarma ekiplerinin dron destekli trafik denetimlerinde 70 sürücüye toplam 114 bin 630 TL trafik idari para cezası uygulandı.Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Trafik Jandarması Timleri tarafından bir hafta içeris...

Gaziantep’te jandarma ekiplerinin dron destekli trafik denetimlerinde 70 sürücüye toplam 114 bin 630 TL trafik idari para cezası uygulandı.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Trafik Jandarması Timleri tarafından bir hafta içerisinde adli makamların koordinesinde tarım işçilerine yönelik trafik bilincinin arttırılması, tarım işçilerini taşıyan araçlar ile motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen denetimlerde, yapay zeka radar cihazı ile hız kontrolü, dron ile emniyet kemeri denetimi ve alkollü araç kullanımına yönelik kontroller yapıldı. Denetimler sonucunda 537 araç ve sürücüsü, 120 traktör ve kamyonet sürücüsü, 110 motosiklet ve motorlu bisiklet sürücüsü denetlenirken 70 sürücüye toplam 114 bin 630 TL trafik idari para cezası uygulandı.
Diğer yandan 3 araç trafikten men edilirken 2 sürücünün ise belgesi geri alındı.

Asayiş Haberleri

Otobüste yolcuların gözü önünde cinayet işledi
İstanbul’da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran anne Eylem Tok’un Türkiye’ye iadesine ilişkin davada karar duruşması ileri bir tarihe ertelendi.
Oğlunu ABD’ye kaçıran Eylem Tok hakim karşısında
Çocuklara ilaç vererek ailelerin cinsel istismarla suçlanmasını sağlayan FETÖ’cü profesörün yargılanmasına devam edildi
Pençe-Kilit bölgesinde şehit düşen asker törenle memleketine uğurlandı
Mardin’de 4 günlük etkinlik yasağı
Muş’ta yolcu otobüsü yanarak kül oldu
Ankara Çevre Yolu’nda kaza yapan tır alev aldı
Oğullarının ölümüne sebep olan sanığa verilen cezayı az bulup üst mahkemeye başvurdular, ikinci şoku yaşadılar
Oksijen kaynağından çıkan kıvılcım yangına sebep oldu