Garanti, ''Facebook'un En Popüler Bankası''

Garanti Bankası, Türkiye'de, Facebook üzerinde 1 milyon takipçi sayısını geçerek, Türkiye ve Avrupa'da 1., dünyada ise 2. en fazla takipçiye sahip banka ve finans kuruluşu sayfası oldu.

İSTANBUL (A.A) - Garanti Bankası, Türkiye'de, Facebook üzerinde 1 milyon takipçi sayısını geçerek, Türkiye ve Avrupa'da 1., dünyada ise 2. en fazla takipçiye sahip banka ve finans kuruluşu sayfası oldu.
     Garanti'den yapılan açıklamaya göre, Facebook.com/Garanti, açıldığı günden bu yana, takipçilerine, ürünlerle ilgili bilgiler, çeşitli avantaj ve fırsatlar sunuyor.
     Kullanıcıların para göndermek istediği kişinin cep telefonu numarasını girerek, hızlı ve ücretsiz para transferi yapabildiği ''Cepbank Para Gönderme'' dahil, yoğun ilgi gören uygulamalar, Garanti'yi Türkiye ve Avrupa'da ''Facebook'un En Popüler Bankası'' yaptı. Garanti, 1 milyon takipçi sayısını kutlamak için başlattığı yeni uygulamayla, sayfaya kayıt olan her 100. kişiye Zynga Oyun Kartı hediye etti.
     Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, şunları kaydetti:
     ''Sosyal medyayı, hizmetlerimizi takipçilerimizle paylaşmak, onlarla direkt iletişim kurup görüş ve fikirleri doğrultusunda harekete geçmek için, çok değerli bir platform olarak görüyoruz. Sosyal medya sayesinde, daha hızlı, kolay, çok boyutlu bilgi ve hizmet sunma imkanını elde ediyoruz. Facebook'ta ulaştığımız yüksek takipçi sayısıyla, sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın da en çok takip edilen finans kuruluşu sayfası olmak, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine uygun hizmetlerimizin göstergesi olarak bizi mutlu etti. Önümüzdeki dönemde, yeni sosyal bankacılık ürün ve hizmetleriyle, bu alandaki öncülüğümüzü sürdüreceğiz'' dedi.
 

Hibe - Proje - Burs Haberleri