Fransa’da binlerce kişiden Gazze ve Lübnan’a saldıran İsrail’e protesto

Fransa’nın başkenti Paris’te, binlerce kişi İsrail’in Lübnan ve Filistin’e karşı yaptığı kanlı saldırıların durdurulması için protesto gösterisi düzenlerken, “Acil ve şartsız olarak ateşkes” çağrısı yapıldı.İsrail’in Gazze Şeridi ve Lü...

Fransa’nın başkenti Paris’te, binlerce kişi İsrail’in Lübnan ve Filistin’e karşı yaptığı kanlı saldırıların durdurulması için protesto gösterisi düzenlerken, “Acil ve şartsız olarak ateşkes” çağrısı yapıldı.
İsrail’in Gazze Şeridi ve Lübnan’a düzenlediği saldırılar Fransa’da protesto edildi. Başkent Paris’te sendikalar, sivil toplum kuruluşları, siyasi sol Partiler, öğrenci derneklerinin aralarında bulunduğu binlerce kişi İsrail’in Lübnan ve Filistin’e karşı yaptığı kanlı saldırıların durdurulması için düzenlenen gösteride “Acil ve şartsız olarak ateşkes” çağrısında bulundu.
Paris’teki Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan göstericiler, Place Clichy Meydanı’na kadar “Katil İsrail”, “İş birlikçi Macron”, “İş birlikçi Joe Biden” sloganları eşliğinde yürüdü. Filistin ve Lübnan’da derhal ateşkes talep eden göstericiler, Orta Doğu ülkelerinin İsrail’e tepki göstermesi çağrısında bulundu.

Fransa’da binlerce kişiden Gazze ve Lübnan’a saldıran İsrail’e protestoFransa’da binlerce kişiden Gazze ve Lübnan’a saldıran İsrail’e protesto

Asayiş Haberleri

Sultangazi Cebeci Tüneli’nde 2 motosikletlinin ters yönde yaptığı yarış ölümle son buldu: 1 ölü, 3 yaralı
Otomobil ve motosiklet çarpıştı: 3 yaralı
Ankara’da hafif ticari araç ile motosikletli polis ekipleri çarpıştı: 2 polis memuru yaralandı
Bursa’nın Karacabey ilçesinde palet fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi.
Germencik’te trafik kazası: 2 ölü
Eleşkirt’te trafik kazası: 7 yaralı
340 hektar alanın yandığı Foça’daki yangın kontrol altına alındı
Menteşe’de trafik kazası: 6 yaralı
İsrail’den Beyrut’un güneyine tahliye emri
İsrail: “İran’a bizim seçtiğimiz yer ve zamanda karşılık vereceğiz”