Foça’da bir depoda başlayan ve ormanlık alana sıçrayan yangın söndürüldü

İzmir’in Foça ilçesinde bir tesiste çıkan yangının ormanlık alana sıçraması üzerine büyüyen yangın, havadan ve karadan yapılan müdahale ile kısa sürede kontrol altına alındı.Yangın bugün saat 13.00 sıralarında başladı. Edinilen bilgiye...

İzmir’in Foça ilçesinde bir tesiste çıkan yangının ormanlık alana sıçraması üzerine büyüyen yangın, havadan ve karadan yapılan müdahale ile kısa sürede kontrol altına alındı.
Yangın bugün saat 13.00 sıralarında başladı. Edinilen bilgiye göre, Ilıpınar Mahallesi’nde bulunan bir depoda başlayan yangın, hemen yakınındaki ormanlık alana sıçradı. Rüzgarın da etkisiyle alevler yayılırken, İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne ait 4 uçak, 4 helikopter havadan, 25 arazöz, 5 su ikmal, 1 dozer ve 1 yer ekibi de karadan müdahale etmeye başladı. Yaklaşık 2 saat süren söndürme çalışmaları ile alevler kontrol altına alındı.

Asayiş Haberleri

Van’da 17 kilo 756 gram metamfetamin ele geçirildi
Kütahya’da iki işçi servisi çarpıştı: 3 yaralı
Freni patlayan kepçe 7 aracı biçti: 8 yaralı
Ağaçtan düşen vatandaş 3 saat süren çaba ile hastaneye ulaştırılabildi
İstanbul’da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan Timur Cihantimur’un Türkiye’ye iadesine ilişkin davada tutukluluğunun devamına karar verilerek, karar duruşması ileri bir tarihe ertelendi.
Bahçıvan arkadaşını ziyarete gelen şahıs Rojin’in cansız bedenini buldu
Motosiklet sürücüsü 1 aylık yaşam mücadelesini kaybetti
Ukrayna’da eğlence mekanlarına baskın: Askerlik çağındaki erkekler gözaltına alındı
Aksaray’da iş yerinde 11 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi
Ordu’da yolculara emniyet kemeri uygulaması yapıldı