Fırıntaş’ta 300 gram somun ekmek 10 TL

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki Fırıntaş, artan girdi maliyetleri dolayısıyla Balıkesirli fırıncıların 200 gram ekmeği 10 TL yapması üzerine, 300 gram somun ekmeğin fiyatını 6 Haziran Çarşamba gününden itibaren 10 TL olarak güncell...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki Fırıntaş, artan girdi maliyetleri dolayısıyla Balıkesirli fırıncıların 200 gram ekmeği 10 TL yapması üzerine, 300 gram somun ekmeğin fiyatını 6 Haziran Çarşamba gününden itibaren 10 TL olarak güncelleyecek.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki Fırıntaş, 44 yıldır “Mayasında Sağlık Var” sloganıyla Balıkesirlileri sağlıklı ve kaliteli ekmekle buluşturmaya devam ediyor. Sosyal belediyecilik uygulamaları kapsamında kaliteyi vatandaşlara her zaman en uygun fiyatla buluşturan Fırıntaş; 8 TL olarak satışta olan 300 gram somun ekmeğin fiyatını, 6 Haziran Perşembe gününden itibaren 10 TL olarak güncelleyecek. Girdi maliyetlerinin artması sonucunda Balıkesir’deki fırıncıların 200 gram ekmeği 10 TL yapması dolayısıyla Fırıntaş’ta 300 gram somun ekmeğin fiyatını 10 TL olarak güncelledi.

Ekonomi Haberleri

Bakan Bayraktar, Atlantik Konseyi Bölgesel Temiz ve Güvenli Enerji Konferansı’nda konuştu
Tarıma 1 milyar TL’lik destek yağmuru
Türk Hava Yolları’ndan 30 milyon TL’lik hisse geri alımı
Başkan Aydın’dan Osmangazili çiftçilere müjde
Atlantik Konseyi Başkanı Kempe: "Çin’in yenilenebilir enerji konusunda önde olduğunu kabul etmeliyiz”
Aksa Doğalgaz ve Osaka Gas’dan ortak çalışma
Çelik sektörü Erdemir’in desteğiyle İtalya’da buluştu
İstanbul Turizm Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı
Batman’da yağlık ayçiçeği ekimi devlet desteğiyle yaygınlaştırılacak
Ordu’da üreticilere makine ve ekipman desteği