Fındıklı'dan örnek davranış!

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden örnek davranış.

MALATYA GÜNCEL - Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli arasında oluşturulan Sosyal Komite ile her yıl düzenli olarak verilen İftar yemeğini bu yıl iptal ederek, İftar yemeği tutarındaki meblağı Arakan’daki mağdur olan Müslümanlara göndermeyi karar verdi. 

İftar yemeği tutarındaki meblağı Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığının Mithatpaşa / Ankara şubesindeki hesaba yatırarak örnek bir davranışta bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sosyal Komite yetkilileri İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI’ya Yardım dekontunu teslim ederek Müslüman kardeşlerimize yardım etmenin mutluluğu içinde olduklarını söylediler.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI; Bu anlamlı yardım ve bağışların tüm toplum tarafından duyarlılıkla karşılanıp örnek olmasını arzu ediyoruz. Biz refah ve bolluk içerisinde yaşadığımız bu günlerde Dünya’nın diğer ucunda dahi olsa diğer müslüman kardeşlerimizin dertlerini paylaşmamız gerekiyor. Böyle anlamlı bir bağışta bulunan sosyal komitemize tekrar teşekkür ederim’’ dedi.

Ramazan 2015 Haberleri