Fethiye-Kumlucu arası fırtına uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarıda, Fethiye-Kumluca arasında denizlerde fırtına beklendiği açıklandı.Yapılan uyarıda, “Yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Akdeniz’in batısında (...

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarıda, Fethiye-Kumluca arasında denizlerde fırtına beklendiği açıklandı.
Yapılan uyarıda, “Yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Akdeniz’in batısında (Fethiye-Kumluca arası) rüzgarın Cuma (03.05.2024) öğle saatlerinden sonra batı ve kuzeybatı yönlerden, Antalya Körfezi’nde Cumartesi (04.05.2024) öğle saatlerinden sonra batı ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın Cumartesi günü (04.05.2024) akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Fırtınayla birlikte başta balıkçılarımız ve denizcilerimiz olmak üzere meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Yaşam Haberleri

Eskişehir’de hafif sağanak yağış etkili olacak
Prof. Dr. Ömer Kara: “Sel ve taşkın risk haritalarının bir an önce oluşturulması gerekir"
Adana’da öğleden sonra yağmur bekleniyor
Kaçak avlananlar kilometrelerce öteden kamerayla tespit ediliyor
Meteorolojiden yağış uyarısı
Kuruyan Süleymanlı Yayla Gölü’ndeki acı manzara ziyaretçileri üzdü
Afyonkarahisar’da 4.4 büyüklüğünde deprem
Başakşehir’de cadde ve sokakları su bastı
Vali Aktaş, Uşak’taki tarım hizmetleri hakkında yerinde bilgi aldı
İliç’te rehabilitasyon çalışmaları son aşamaya geldi