Fenerbahçe’den Arda Güler’e başarı dileği

Fenerbahçe, bugün Real Madrid forması ile UEFA Şampiyonlar Ligi finaline çıkacak olan milli futbolcu Arda Güler’e başarı dileğinde bulundu.UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’nde Real Madrid ile Borussia Dortmund bugün TSİ 22.00’de karşı karş...

Fenerbahçe, bugün Real Madrid forması ile UEFA Şampiyonlar Ligi finaline çıkacak olan milli futbolcu Arda Güler’e başarı dileğinde bulundu.
UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’nde Real Madrid ile Borussia Dortmund bugün TSİ 22.00’de karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler de bugünkü mücadelede kadroda yer alacak. Sarı-lacivertli kulüp final öncesi sosyal medya hesabından milli futbolcuya başarı dileğinde bulundu. Yapılan açıklamada, "Altyapımızda yetişen, ülkemizi yurt dışında gururla temsil eden göz bebeğimiz Arda Güler’e Şampiyonlar Ligi finalinde başarılar dileriz. Haydi Arda, kalbimiz ve desteğimiz seninle" mesajı paylaşıldı.

Spor Haberleri

Galatasaray’da yönetim kurulu ibra edildi
Galatasaray Spor Kulübü Yıllık Olağan Genel Kurulu Toplantısında, yönetim kurulunun faaliyetleri oy çokluğu ibra edildi.
Galatasaray, Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Fethiye’de açık su yüzme yarışı gerçekleştirildi
Yalova VİP İlk Galibiyetini Aldı
Sea To Sky’ı zirvede tamamlayan Alman sporcu Manuel Lettenbichler oldu
Balıkesir’de spor salonu krizi
Erciyes 38 FK - Orduspor maçının hakemi belli oldu
Erciyes 38 FK’dan örnek davranış
BAL’da Kayseri - Hatay hattı