Fenerbahçe, Cenk Tosun’u kadrosuna kattı

Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki milli futbolcu Cenk Tosun’u 2 yıllığına renklerine bağladığını açıkladı.Fenerbahçe, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş ile sözleşm...

Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki milli futbolcu Cenk Tosun’u 2 yıllığına renklerine bağladığını açıkladı.
Fenerbahçe, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve serbest statüde bulunan 33 yaşındaki forvet oyuncusu Cenk Tosun ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Konuya ilişkin Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, "Ailemize hoş geldin Cenk Tosun. Fenerbahçemiz, kadrosunu milli futbolcu Cenk Tosun ile güçlendirdi. Tecrübeli golcü kendisini 2 yıllığına sarı-lacivert renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Cenk Tosun’a ’Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.
Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla tüm kulvarlarda 47 müsabakaya çıkan 33 yaşındaki futbolcu, 11 gol ve 5 asistlik katkı sağladı.

Spor Haberleri

Denizli Büyükşehir Belediyesporun kızları sezona iddialı hazırlanıyor
Milli takım çağırıldı, kendi takımında forma bulamıyor
Para Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda Kayseri’ye iki madalya
Büyükşehir’den amatör futbol kulüplerine malzeme yardımı
Seydikemer’de öğrenciler Amatör Spor Haftası’nı kutladı
Kayseri bölgesi hakemleri ve gözlemcileri sezonu açtı
Taha Akgül: "Herkesin federasyon başkanı olacağız"
Mardin’de çocuklardan, kaymakam amcalarına halı saha talebi
Aldıkları madalyalarla Aydın’ı gururlandırdılar
A Milli Futbol Takımı, Samsun’da Karadağ ile karşılaşacak