Eyüpsultan’da çakmakla oynayan küçük çocuk evi yaktı

Eyüpsultan’da iddiaya göre çakmakla oynayan bir kız çocuğu evi yaktı. Alev alev yanan gecekondu, itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından söndürüldü.Yangın, saat 12.00 sıralarında Karadolap Mahallesi Çıkrık Sokak’taki bir gecekonduda...

Eyüpsultan’da iddiaya göre çakmakla oynayan bir kız çocuğu evi yaktı. Alev alev yanan gecekondu, itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından söndürüldü.
Yangın, saat 12.00 sıralarında Karadolap Mahallesi Çıkrık Sokak’taki bir gecekonduda çıktı. İddiaya göre, 5 yaşındaki bir kız çocuğu çakmakla oynarken, evde bulunan eşyayı tutuşturdu. Yangın kısa sürede büyürken, anne ve çocuk kendini dışarıya attı. Alev alev yanan gecekonduyu gören vatandaşlar, yangını itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından yangın kontrol altına alındı. Ekipler, evde soğutma çalışması gerçekleştirirken, yangın sebebiyle oluşan yoğun duman tahliye edildi. Yangında yaralı olmazken, evde maddi hasar meydana geldi. Polis ekiplerinin yangınla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

Asayiş Haberleri

Konya’da devrilen tırın sürücüsü yaralandı
400 dönümlük mısır tarlası ve merada korkutan yangın
Manisa’da yolcu otomobil minibüse çarptı: 7 yaralı
Kazada hayatını kaybeden karakol komutanı son yolculuğuna uğurlandı
Siirt’te çukurda mahsur kalan inekler kurtarıldı
Mehmetçik, teröristlerin inlerine girmeye devam ediyor
Gümüşhane’de karbonmonoksit zehirlenmesi can aldı
TUSAŞ şehitleri Ankara’da son yolculuklarına uğurlandı
İsrail, Maghazi Mülteci Kampı’nı vurdu: 4 ölü
Düdüklü tencere patladı, ev kullanılamaz hale geldi