Evlilik okulu ile aile bağlarını güçlendiriyorlar

Başiskele’de aile bağlarını kuvvetlendirmek amacıyla ücretsiz olarak eğitim veren evlilik okulu mezunlarını verdi.Başiskele Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri koordinesinde gerçekleştirilen evlilik okulu, nişanlı ve evli çiftlere yöne...

Başiskele’de aile bağlarını kuvvetlendirmek amacıyla ücretsiz olarak eğitim veren evlilik okulu mezunlarını verdi.
Başiskele Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri koordinesinde gerçekleştirilen evlilik okulu, nişanlı ve evli çiftlere yönelik aile birliğinin sağlam temeller üzerine kurulması amacıyla hizmet sunuyor. Evlilik Okulu, çiftlerin evlilik öncesi ile sonrası sağlıklı ilişki ve iletişim kurmalarına, aile kurumunu sağlıklı şekilde sürdürmelerine yardımcı oluyor. Başiskele Belediyesi, dünya evine girmeye hazırlanan nişanlı ve evli çiftlere evlilik okulunda ücretsiz eğitim imkânı sunmaya devam ediyor. Evlilik okulu projesinin hayata geçmesinden bu yana 16’ıncısı düzenlenen evlilik okulunda yeni çiftler mezun olmanın mutluluğunu yaşadı. Uzman klinik psikolog eşliğinde interaktif olarak verilen eğitimde çiftlere; iletişim becerileri, çatışma çözme yeteneklerini geliştirme, finansal planlama konusunda bilinçlenme ve duygusal zekâlarını güçlendirme gibi çeşitli konularda birçok faydalı bilgiler verildi. Çeşitli oyunlar ile desteklenen eğitimde çiftler hem eğlendi hem de aile olabilme konusunda bilinçlendi. Eğitimlere katılan her nişanlı çift Başiskele Belediyesi’nin düğün salonlarından yüzde 20 indirim hakkı elde ederken, eğitim sonrası yapılan çekilişle 1 çift robot süpürge, 1 çift bir gece konaklamalı tatil ve 3 çift ise akşam yemeği kazandı. Başiskele Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen Evlilik Okulu’ndan faydalanmak ve yuvalarını daha sağlam temeller üzerine kurmak isteyen vatandaşlar bir sonraki eğitim için başvuru yapılabiliyor.

Türkiye Haberleri

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: “Dünyanın gözü önünde bir milletin varlığının hiçe sayıldığı çağa tanıklık etmekten hicap duyuyoruz”
SGM’lere kayıtların ilk gününde 2 bin 500’e yakın başvuru
Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ile Aydın, Avrupa şehirleri standartlarına yükseliyor
Gazeteci Gürkan Güneş’in mutlu günü
BAKSM’DE "Yeni Pandemi" iddiaları tartışıldı
Bakan Yardımcısı Eminoğlu gençlik buluşmasına katıldı
Kağıthane’de yıkanan sokaklar temizlikle nefes alıyor
Kağıthane’de sinek ve haşerelere karşı tam zamanlı mücadele
Maltepe Belediyesi, ’can dostlar’ için bakım evi kuruyor
Başkan Alemdar: “Sakarya’nın kültürü ve dokusu ahilik geleneğiyle hayat buluyor”