Evden hırsızlık çetesine Gaziantep merkezli operasyon: 22 şahıs tutuklandı

Gaziantep merkezli evden hırsızlık çetesine yönelik operasyonda yakalanan 22 şüpheli şahıs tutuklandı. Çeşitli zamanlarda 4 ilde 45 faili meçhul hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen şüphelilerin bazı hırsızlık anları ise güve...

Gaziantep merkezli evden hırsızlık çetesine yönelik operasyonda yakalanan 22 şüpheli şahıs tutuklandı. Çeşitli zamanlarda 4 ilde 45 faili meçhul hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen şüphelilerin bazı hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde son zamanlarda artan evden hırsızlık olaylarına yönelik çalışma yapıldı. Gaziantep ve Osmaniye’de eş zamanlı operasyonda yakalanan 8 şüpheli ile daha önce Kahramanmaraş, Kars ve Konya illerinde hırsızlık yaptığı tespit edilen 14 şüpheli olmak üzere toplam 22 şüpheli gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerin Gaziantep’te 39, diğer illerde de 6 faili meçhul hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edildi. Şüphelilerin bazı hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.
Tamamlanan yasal işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen şüphelilerin tamamı tutuklandı.

Asayiş Haberleri

Samsun Emniyeti’ne 91 yeni araç takviyesi
Kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi kordon sefası yapacakken jandarmaya yakalandı
Ankara’da kuzu yüklü tır devrildi, hayvanlar telef oldu
Edirne’de gündüz vakti silahlı çatışma: Yaralının yere yığıldığı anlar kamerada
ABD’yi vuran Milton Kasırgası’nda 4 kişi öldü
Avcılar’da havaya ateş eden şahıs sanal denetimde yakalandı
Zonguldak’ta trafik ekipleri çakar denetimi yaptı
Fatih’te cenaze namazı kılınan adamın yaşadığının belirlenmesinin ardından yaşananlar kamerada
Eşinin dayısının otobüste katlettiği Enes toprağa verildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: “Bugün Van Gölü kıyısına vuran ve Rojin kızımıza ait olduğu ailesi tarafından belirlenen başörtü bulunmuştur"