Eskişehir’in de içerisinde olduğu bölgede sağanak yağış bekleniyor

Eskişehir’in de içerisinde bulunduğu bölge genelinde öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenirken, hava sıcaklığının 2 ila 4 derece artması öngörülüyor.Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nün paylaşmış olduğu h...

Eskişehir’in de içerisinde bulunduğu bölge genelinde öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenirken, hava sıcaklığının 2 ila 4 derece artması öngörülüyor.
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nün paylaşmış olduğu hava tahmin raporuna göre, bölge genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu olması bekleniyor. Eskişehir’in doğu kesimlerinin bu gün öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olarak geçmesi beklenirken, hava sıcaklıklarının ise 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın, bölgenin kuzey ve kuzeybatı yönlerinden orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra ve akşam ilk saatlerde aynı yönden zaman zaman kısa süreli kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.
Yayınlanan hava tahmin raporunda, bahar aylarında meydana gelen gök gürültülü sağanak yağışlar esnasında kuvvetli rüzgar, kısa süreli kuvvetli yağış, dolu yağışı ve yıldırım düşmesi gibi olumsuzlukların meydana gelebileceği hatırlatıldı.

Yaşam Haberleri

Elazığ’da sirrokümülüs bulutları görsel şölen sundu
Avcılar’da sokaklar çocuklar için dönüşüyor
Sakarya’da 25 milyon TL’lik alt yapı yatırımı için ilk kazma vuruldu
Sağlık Bakanı Memişoğlu Ağrı’da
Minikler ateş savaşçılarının zorlu görevini yerinde öğrendi
Serdivan’da yaya kaldırım çalışması
Muğla’da yaban hayatı fotokapana yansıdı
Aşağıçobanisa’da altyapı çalışmaları tamamlandı
Yüksekova’da dere ıslah çalışmalarından sonra balık sayısında artış
Başkan Ahmet Metin Genç: "Sel ve heyelanlara karşı tüm tedbirleri almakla yükümlüyüz"