Eskişehir’de hava sıcaklığı eksi 7 dereceye kadar düşecek

Eskişehir’de gece ve sabah saatlerinde buzlanma ile don beklenirken, Mihalıççık İlçesi’nde hava sıcaklığının eksi 7 dereceye kadar düşeceği öngörülüyor.Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, böl...

Eskişehir’de gece ve sabah saatlerinde buzlanma ile don beklenirken, Mihalıççık İlçesi’nde hava sıcaklığının eksi 7 dereceye kadar düşeceği öngörülüyor.
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, bölge genelinin çok bulutlu, bugün akşam saatlerinde (Çarşamba) Bursa ve Bilecik illeri geneliyle Eskişehir ve Kütahya’nın kuzey kesimlerinin aralıklı karla karışık yağmurlu, yüksek kesimlerin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi beklenirken, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı öngörülüyor. Rüzgarın ise Eskişehir ve Bilecik çevrelerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden, Bursa ve Kütahya çevrelerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ve zaman zaman orta kuvvette eseceği değerlendiriliyor.
Öte yandan hava sıcaklığının Mihalıççık İlçesi’nde eksi 7 dereceye kadar, Mahmudiye, Seyitgazi ve Han ilçelerinde -4 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Yaşam Haberleri

Kop Dağı Geçidinde kar ve tipi etkili oldu
Osmaniye’de rezerv alan çalışmaları hızlandı
Bodrum-Kaş arasında fırtına uyarısı
Muğla Büyükşehir yangınlara tüm gücüyle müdahale etti
Muş’ta küçükbaş hayvanlar kar ve tipiye yakalandı
Ağzına misina dolanan kuş kurtarıldı
İnegöllüler doğayla buluşuyor
Huzur Şehri Projesi çevre bilinci etkinliği gerçekleştirildi
Şanlıurfalı girişimciden ücretsiz budama hizmeti
İtfaiyeciden yangının içinde kalan kaplumbağaya can suyu