Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’nden ESOGÜ öğrencilerine bilgilendirme

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’nün bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde (ESOGÜ) Terörle Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele, Siber Suçlarla Mücadele ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlükl...

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’nün bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde (ESOGÜ) Terörle Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele, Siber Suçlarla Mücadele ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlükleri tarafından bilgilendirme stantları açıldı.
Her Emniyet biriminin kendi yönünden öğrencilere bilgilendirmelerde bulunduğu etkinlik kapsamında, Eskişehir Trafik Polisi Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü koordinasyonuyla emniyet kemeri simülasyon aracı ile emniyet kemeri takmanın önemini anlatan etkinlik de düzenlendi. Emniyet kemerinin kazalarda ölüm ve yaralanma oranlarını düşürdüğünün vurgulandığı etkinlikte ayrıca simülasyon gözlüğü kullanılarak alkollü araç kullanımının sürüş güvenliğini nasıl etkileyebileceği de gösterildi. ESOGÜ öğrencileri bilgilendirme etkinliğine büyük ilgi gösterdi.

Eğitim Haberleri

GAÜN’de yeni dönem için öğrencilere kapsamlı tanıtım ve bilgilendirme
ERÜ’de ’Stratejik Plan ve Süreç Analizi Çalıştayı’ düzenlendi
BÜSAM Şehir akademisi 2024 Güz Dönemi kayıtları sürüyor
MSKÜ Rektörü Kaçar, 2 yılını değerlendirdi
Miniklerden kardeş okullarına anlamlı destek
Simav’da hatimle teravih kıldıran imam ve öğrencilere Teşekkür Belgesi
Siirt Lisesi’nde bulunan müze tarihe ışık tutuyor
’Meslek Lisesi Gelecek Vizyonu’ ve ’İş Hayatına Hazırlama’ toplantısı gerçekleşti
Ordu’da bir ilk: Öğrenciler bitki koleksiyonu oluşturdu
Soma Canlar Ortaokulu’nda narkotik polisi semineri düzenlendi