Eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farkı çok

ORDU (AA) - AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Mesudiye ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.Beraberinde AK Parti Mesudiye Belediye Başkan adayı İsa Gül ile birlikte Esatlı,...

ORDU (AA) - AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Mesudiye ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

Beraberinde AK Parti Mesudiye Belediye Başkan adayı İsa Gül ile birlikte Esatlı, Kışlacık, Çardaklı, Çavdar, Dayılı, Göçbeyi ve Ilışar köylerini ziyaret eden Hamarat vatandaşlardan destek istedi. 

Çocukluğunu İstanbul’daki Mesudiyelilerle birlikte geçirdiğini belirten Hamarat, şunları kaydetti:

"Mesudiyeliler için 30 Mart seçimlerinin yerel seçimden öte bir şey olduğunu gözlemlediğimi ifade etmeliyim. Görüyorum ki Mesudiyeliler iradesine sahip çıkıyor. Eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farkı çok iyi görüyor. Bu ülkenin, darbeci zihniyetten neler çektiğini çok iyi biliyor. Menderes dönemini, Özal dönemini çok iyi hatırlıyor. Menderes’e, Özal’a karşı yapılanları unutmadı. Bugün aynısını Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a karşı yapmaya çalışıyorlar. Türkiye’nin önünü kesmek istiyorlar, tuzaklar kuruyorlar, millet iradesini hiçe sayıyorlar. Ancak milletimiz bunlara gereken cevabı 30 Mart’ta verecektir. İradesine vesayet kurmak isteyenleri sandığa gömecektir. Buna yürekten inanıyoruz."

Mesudiye Belediye Başkan adayı İsa Gül ise köylerde yaptığı  konuşmalarda köylerin sorunlarını iyi bildiğini belirterek daha güçlü imkanlara sahip bir Mesudiye Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi ile tüm bu sorunları çözeceklerini ifade etti.

Yerel Seçim 2014 Haberleri