Esenyurt’ta sokakta çırılçıplak dolaşan şahıs gözaltına alındı

Esenyurt’ta psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen bir kişi, sokakta çırılçıplak gezdi. Gözaltına alınıp, savcılığa sevk edilen ve 2 ayrı suçtan 3 adet kaydı olduğu öğrenilen şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.Olay, dün öğl...

Esenyurt’ta psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen bir kişi, sokakta çırılçıplak gezdi. Gözaltına alınıp, savcılığa sevk edilen ve 2 ayrı suçtan 3 adet kaydı olduğu öğrenilen şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Olay, dün öğle saatlerinde İncirtepe Mahallesi 234’üncü Sokak’ta meydana geldi. Psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen A.B. isimli erkek şahıs (38), aniden sinirlenerek üzerindeki kıyafetleri çalıştığı iş yerinde çıkarıp dışarı çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine sokağa gelen polis, şahsı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, savcılıktaki ifade işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi. A.B.’nin çıplak gezdiği o anlar ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
Sokakta çırılçıplak yürüyen A.B’nin 2 ’kasten yaralama’ ve 1 ’genel güvenliğin tehlikeye sokulması’ suçlarından olmak üzere toplam 3 suç kaydı olduğu öğrenildi.

Asayiş Haberleri

Sivas’ta örtü yangınına müdahale sürüyor
Bingöl’de demir kapıya sıkışan inek kurtarıldı
Kontrolden çıkan traktör, önce araçlara çarptı sonra kaldırıma çıktı
Discord adlı uygulama üzerinden tehdit edildiğini söyleyen kızın görüntüleri kurgu çıktı
Aksaray’da sürüye saldıran kurtlar 100 koyunu telef etti
Otomobiller çarpıştı: 3 yaralı
Güngören ve Pendik’te abartı egzoz kullandıkları tespit edilen sürücülere ceza yağdı: 51 bin 710 lira para cezası
Akşehir emniyetinden ilçedeki eğlence mekanlarına şok uygulama
Bilecik’te kamyonet ile otomobil çarpıştı:1 yaralı
Yönünü kaybeden yaşlı kadın 2 gün sonra bulundu