Esenyurt Belediyesi’nden temizlik seferberliği

İstanbul Esenyurt Belediyesi, vatandaşların daha temiz bir ilçede yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda sokaklarda dip köşe temizlik çalışmaları yapan ekipler, çöp konteynerlerini yıkayıp ila...

İstanbul Esenyurt Belediyesi, vatandaşların daha temiz bir ilçede yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda sokaklarda dip köşe temizlik çalışmaları yapan ekipler, çöp konteynerlerini yıkayıp ilaçlayarak her türlü böcek ve haşere oluşumunun önüne geçiyor.
Esenyurt’ta temizlik seferberliği tüm hızıyla devam ediyor. Göreve “Temiz, Ulaşılabilir, Yeşil Bir Esenyurt” mottosu ile başlayan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’in talimatıyla çalışmalarına hız kazandıran ekipler, ilçe genelini köşe bucak temizliyor. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında mahalleler, filoya yeni eklenen temizlik araçları ile boydan boya yıkanıyor. Koku ve böceklenme durumuna karşı çöp konteynerlerini de düzenli olarak yıkayan belediye ekipleri, cadde aralarını da süpürerek Esenyurtluları temiz bir ilçeye kavuşturuyor.

Türkiye Haberleri

Fethiye’de "Cloudbreak" İsimli Mega Yat 65 Ton Yakıt Aldı
Sivas’ta STK’lar “Şiddete Hayır” demek için bir araya geldi
Vali Toraman’dan Yenice’li şehit ailesine ziyaret
Geri geri seyir halindeki tırlar görenleri şaşırttı
Dünyanın ‘en modern’ mobilya fuarı KUMSmall’da kapılarını açtı
Mersin Valisi Pehlivan: "Afetlere hazırlıklı olmak, bir memleket meselesidir"
Maltepe’de işgallere geçit verilmiyor
Başkan Dinç, Bakan Murat Kurum ile görüştü
Vali Çelik: "Niğde, muhtemel afetlerde diğer illerden daha güvenli
Meram’ın atölyeleri fabrika gibi çalışıyor