Esenlik Ramazan Sofrasını Halka Açıyor

İftar çadırının dünkü konuğu Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin oldu.

Esenlik Ramazan Sofrasını Halka Açıyor

“Şahin; İftar Çadırı Kültürel Bir Miras Olarak Kalacaktır”

Ramazan boyunca veren el ile alan elin buluştuğu nokta olan iftar çadırında Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, MOTAŞ A.Ş Genel Müdürü Hasan Alıcı vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.

İftar çadırında bir konuşma yapan Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin; “Malatya Belediyesi Esenlik şirketinin yapmış olduğu bu güzel çalışmadan dolayı Belediyemizi ve çalışanlarını kutluyorum. Yaklaşık 1.500 kişiye burada iftar yemeği veriliyor, buna destek sağlayan bütün işadamlarımıza teşekkür ediyorum. Yapılan bu güzel çalışma inşallah ülkemizde kültürel bir miras olarak bırakılır. Yetimin, yoksulun yanında yer aldığımız gibi sosyal devlet olmanın vermiş olduğu sorumlulukla belediyelerimizde ellerinden geldiğince mübarek ramazan ayında bu güzel mekanda  insanlarımıza bu değerli hizmeti sunmaya devam edecekler” dedi.

Ülkemizde birlik ve beraberlik içerisinde bir yaşamın var olduğunu belirten Şahin; “Bugün bütün İslam coğrafyasında kan ve gözyaşının hakim olduğu bir döneme şahit olmaktayız. Allah’a hamdolsun bugüne kadar ülkemizde birlik ve beraberlik içerisinde, insanca özgür bir şekilde yaşamayı yıllarca bir arada ve dostça sürdürmekteyiz. Bunun temelinde sosyal devlet olmanın vermiş olduğu sorumluluk bilinci ile hareket eden bir yerel yönetimin var olmasıdır. Bu güzel birlikteliğin ülkemizde devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Milletvekili Mustafa Şahin ve Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz daha sonra iftar çadırına gelen vatandaşların masalarını tek tek ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ramazan 2015 Haberleri