Erzurumlu kadınlar e-ticaretle bal satacak

Erzurum Kadın Kooperatifi KUDAKA desteğiyle yaptığı sözleşme gereği e-ticaret üzerinden bal satışı yapacak.2024 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında onaylanan ve Erzurum Kadın Kooperatifi tarafından yürütülecek olan “Teknik Destek i...

Erzurum Kadın Kooperatifi KUDAKA desteğiyle yaptığı sözleşme gereği e-ticaret üzerinden bal satışı yapacak.
2024 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında onaylanan ve Erzurum Kadın Kooperatifi tarafından yürütülecek olan “Teknik Destek ile Yükselen Bölgesel Bir Marka: balistegelsin.com” isimli projesinin destek sözleşmesi imzalandı.
Erzurum Kadın Kooperatifi’de Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Şekerdağ Polat , Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nda (KUDAKA) onaylanan teknik destek projesi kapsamında, kooperatif bünyesinde www.balistegelsin.com e-ticaret sayfası kurulduğunu belirterek, “Nitelikleri balların e ticaret yoluyla müşteriye ulaşması sağlanacak ve e-ticarette bölgesel bir marka yükselmiş olacaktır. Dünya hasılasındaki payı sürekli artan dijital ekonominin en önemli unsuru olan e-ticaret yerel ve bölgesel kalkınmaya da büyük katkılar sağlayan önemli bir araçtır. Yapacağımız proje ile yöremizdeki kadınların e-ticaret yoluyla bölgesel kalkınmada itici güç olmaları sağlanacaktır. Bu süreçte, KUDAKA Genel Sekreteri. Oktay Güven’e alakası ve desteği için teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Ekonomi Haberleri

Milas-Bodrum Havalimanı 9 ayda 3 milyon 744 yolcuya hizmet verdi
Muğla’da en yüksek kamu harcaması eğitime
Diyarbakır TSO ve Cizre TSO Ortak Meclis Toplantısı’nda 9 başlıkta işbirliği sağlandı
Meriç’te coğrafi işaretli yer fıstığında hasat mesaisi başladı
Denizli Teknik Tekstil Merkezi Togg için prototip koltuk tasarladı
Bakan Işıkhan: “İşçimizin de, işverenimizin de maksimum faydayı elde edecek noktada asgari ücreti tespit etmeyi hedefliyoruz”
ÇTB Başkanı Yılmaz: "Yöresel ve coğrafi işaretli ürünlerimizi dünya pazarlarına sunma gayreti içindeyiz"
Bakan Işıkhan: "(Asgari ücret) En son kararı asgari ücret tespit komisyonu belirledikten sonra maksimum faydayı elde edecek noktada asgari ücreti tespit etmeyi hedefliyoruz."
Tüm Yediemin İşletmecileri Federasyonu Başkan Yardımcısı Gülşan: "Bu arabalar benimle mezara kadar gidecek mi?"
İpekle muz lifi buluştu, yeni kumaş elde edildi