Erkan Sözeri: “Bu galibiyet bizim için harika oldu”

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “Deplasmanda alınan bu dört gollü galibiyet bizim için çok güzel oldu, harika oldu” dedi.Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında deplasmanda Adanaspor’u 4-1 mağlup eden Şanlıurfaspor’da Teknik Dire...

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “Deplasmanda alınan bu dört gollü galibiyet bizim için çok güzel oldu, harika oldu” dedi.
Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında deplasmanda Adanaspor’u 4-1 mağlup eden Şanlıurfaspor’da Teknik Direktör Erkan Sözeri, maç sonu basın toplantısında konuştu. Sözeri, oyuncularını tebrik ederek şunları söyledi:
“Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Hiç disiplini bozmadılar. Oyun disiplinden kopmadılar. Oyuncularım gerçekten güzel savaş veriyorlar. Maç bizim için çok kıymetliydi. Deplasmanda ilk üç puanımızı aldık. Bu maçta elimize geçen fırsatları değerlendirdik. Deplasmanda alınan bu dört gollü galibiyet bizim için çok güzel oldu, harika oldu. Ayaklarına, yüreklerine sağlık, kalbiyle oynayan oyuncularımı tekrar çok tebrik ediyorum, gurur duyuyorum onlarla.”

Spor Haberleri

Ertuğrul Sağlam: “Rakibi eksik yakaladık ama pozisyona çeviremedik”
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Manisa Basket: 67 - Aliağa Petkim: 74
Okan Buruk’tan ’Osimhen’ yorumu: "Çok iyi bir oyuncu transfer ettik"
Mehmet Aurelio: “Galatasaray galibiyeti hak eden taraftı”
Tuncay Şanlı: “İki takım da temkinliydi”
Arda Turan: "Her maçımızı bugüne kadar iyi oynadık"
Kerem Yavaş: "Çok değerli 3 puan kazandık"
Stanimir Stoilov: “Bugün çok fazla fırsat yakaladık”
Kemal Kılıç: “Deplasmanda gol atmamış takımdan 4 gol yedik”
İmren Alaçatıspor’dan 6 gollü galibiyet