Enkazdan kurtarılan "Oscar", Fethiye’de maceralara doymuyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden sonra Hatay’da enkazdan sağ kurtarılan 'Oscar' adlı köpek, bisiklet tutkunu Orhan Yılmaz’ın sadık yol arkadaşı oldu. İkili, uzun bisiklet turları ve kamp maceralarıyla dikkat çekiyor.Kahram...

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden sonra Hatay’da enkazdan sağ kurtarılan "Oscar" adlı köpek, bisiklet tutkunu Orhan Yılmaz’ın sadık yol arkadaşı oldu. İkili, uzun bisiklet turları ve kamp maceralarıyla dikkat çekiyor.
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden sonra 12 Şubat’ta Hatay’da Orhan Yılmaz tarafından enkazdan sağ olarak kurtarılan "Oscar" adlı köpek, Yılmaz’ın yeni yol arkadaşı oldu. Birlikte uzun bisiklet turlarına çıkan ikili, maceralarıyla çevredekilerin de ilgisini çekiyor. Yaklaşık iki yıl önce İstanbul’dan Fethiye’ye taşınan Yılmaz, sadece kısa turlar değil, aynı zamanda uzun yolculuklar ve kamplar da yaptıklarını belirtti.

"Yanımdan hiç ayrılmıyor"
Orhan Yılmaz, Oscar’ın 1.5 yıldır yanında olduğunu belirterek, "Onu enkaz altından kurtardık. O zamandan beri ayrılmaz bir ikiliyiz. Bisiklet sürmeyi çok seviyorum, babam da eski milli takım yarışçısıydı. Küçüklüğümden beri bisiklet üzerindeyim. Oscar da bu tutkumda bana eşlik etmeye başladı. O da macerayı seviyor. Bisikletimizi gördüğü anda evden çıkmak için sabırsızlanıyor. Yanımdan hiç ayrılmıyor" dedi.

Türkiye Haberleri

ABB’den öğrencilere barınma desteği
Aydın Valisi Canbolat, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi
Talip Apaydın Beylikdüzü’nde anıldı
Sultanhisar Gençlik Merkezi açıldı
Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi, huzurevi ziyareti gerçekleştirdi
Dışişleri Bakanlığı, Lübnan’daki vatandaşları uyardı
Öğrencilerin tavuk-pilav yiyerek zehirlendikleri iddia edilen işletme mühürlendi
Ankara’da yeni Adli Tıp Kurumu binasının temeli yarın atılıyor
Genç çift, Zamantı Irmağı’nda ’Evet’ dedi
Sabiha Gökçen Havalimanı Ekim ayını 3 yeni bağlantı ile açtı