Engelliler engelsiz bir Malatya istedi

AKP Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır'dan seçildiği takdirde 2 engelli otobüsü istendi. Çakır engelliler için araç filosu oluşturulacak dedi.

AKP Malatya Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır ve beraberinde AKP Malatya milletvekili Öznur Çalık Sakatlar Derneği Malatya Şubesi başkanı Ali Haydar Koyun'a tebrik ziyaretinde bulunarak engellilerin sorunları hakkında bir süre fikir alış verişinde bulundular.
Geçtiğimiz günlerde yapılan sakatlar derneği kongresinde yeniden Malatya il başkanı seçilen Ali Haydar Koyun'u tebrik eden Milletvekili Çalık, engelli haklarının verilmiyor, alınıyor diyerek engellilerin karşılaştığı sorunlara dikkat çekti.
Çalık: “iyi yapılan hizmeti takdir eden, kötü yapılan hizmeti ise eleştiren başkanımıza teşekkür ediyorum. “AKP Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, engellilerin sorunlarını yakinen biliyorum. Engelliler için engelsiz bir Malatya oluşturacağım dedi.
Sakatlar derneği Malatya şube başkanı Ali haydar koyun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öte yandan engelli bir vatandaş Çakır'dan 2 adet engelli aracı sözü istedi. Çakır seçildiğim takdirde “araç filosu oluşacak “ dedi.
Daha sonra miraç isimli engelli vatandaşa alınan akülü araç kendisine takdim edildi. Kendisi için alınan araca binen miraç'ın mutluluğu çevresindekileri de mutlu etti.

Yerel Seçim 2014 Haberleri