Emniyet; "Düğün Günü, Hüzün Günü Olmasın" dedi

Kırşehir’de İl Emniyet Müdürlüğü ve Ahi Evran Üniversitesi Mucur Meslek Yüksek Okulu Tasarım Bölümü öğrencileri ’Düğün Günü, Hüzün Günü Olmasın’ adlı projeyi hayata geçirdi.Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen ve çizimleri...

Kırşehir’de İl Emniyet Müdürlüğü ve Ahi Evran Üniversitesi Mucur Meslek Yüksek Okulu Tasarım Bölümü öğrencileri ’Düğün Günü, Hüzün Günü Olmasın’ adlı projeyi hayata geçirdi.
Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen ve çizimleri öğrenciler tarafından yapılan projede İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro ekipleri bilgilendirme yaptı. Projede amaç; düğün, nişan merasimleri, asker uğurlaması, sünnet düğünleri gibi topluma açık organizasyonlarında silah kullanımı ve şiddetin önüne geçmek için hazırlanan eğlence ve kutlama alanlarında bilinçli olmak ve rast gele ateş açılmasının önüne geçilmek.
’Gülen Yüzleri Ağlatma’, ’Mutluluğa Kurşun Sıkma’, ’Göz Yaşını Durdurmak Elinde’ gibi sözler kullanılarak eğlence ve düğün sezonunda acı yaşanmasının önüne geçilmek olduğu bildirildi.

Kültür Haberleri

"Balinanın Bilgisi" filminin prömiyeri Antalya’da yapıldı
’Acı Kahve’nin dünya prömiyeri yapıldı
Hereke halı mirası bu merkezde gelecek nesillere aktarılacak
Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı yeni döneme hazır
Ayvacık’ta darbukacı ve davulcu iki kadın, düğünlerin vazgeçilmezi oluyor
Arabanlı öğrencilere gezi programı düzenlendi
Beyazperde ve ekranların efsanevi oyuncusu Mehmet Aslantuğ’dan kırk yıllık samimi gözlemler
10 Ekim Dünya Saatçilik Günü olarak kabul edildi
Akbank’ın tarihi ve gelecek vizyonu, Refik Anadol’un eserinde buluştu
Kafa Sahne yeni sezonu ‘Nevbahar’ ile açtı