Emirdağ OSB’deki işletmeler faaliyetlerine devam ediyor

Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, ilçedeki OSB’lerde faaliyet gösteren işletmelerin ilçe ekonomisi ile birlikte ülke ekonomisine artı değer kattığını belirtti.Kaymakam Bilici, ilçedeki Organize Sanayi Bölgesi (OSB) geri dö...

Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, ilçedeki OSB’lerde faaliyet gösteren işletmelerin ilçe ekonomisi ile birlikte ülke ekonomisine artı değer kattığını belirtti.
Kaymakam Bilici, ilçedeki Organize Sanayi Bölgesi (OSB) geri dönüşüm faaliyetleri çerçevesinde piyasadan temin edilen süt ve meyve suyu kutuları ve ambalaj atıklarının, çeşitli işlemlerden geçirilerek sunta ve playwood plakalarına dönüştürülerek tekrar üretilip tüketime hazır hale getirilmesi amacıyla hizmet veren fabrika ile ile kültür mantarı yetiştiriciliği üzerine faaliyet gösteren işletmeyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Kaymakam Bilici, işletmelerin ülke ekonomisine artı değer kattığını belirterek, bir çok kişiyi de istihdam ettiğini kaydetti.

Ekonomi Haberleri

Tamir ve bakımlar öz kaynaklarla yapılıyor
Bozkırda yeni hasat ballar paketlenmeye başladı
Malazgirt’te IPARD III Programı anlatıldı
Uşak İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı
Denizli Teknik Tekstil Merkezi, İzmir’de gözde oldu
Tezgahların en pahalı balığı mezgit oldu
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ’’Gümrük Birliği Anlaşması’nın güncellenmesi için Brüksel’de görüşmeler başladı’’
Kuşadası’nda kruvaziyer bereketi Ekim ayında da devam ediyor
Tezgahlarda palamut bereketi
Sinop’ta çeltik hasadı