Emine Erdoğan’dan Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı’na ilişkin paylaşım: "Değerli lider eşlerinin, ortak geleceğimiz için gösterdikleri bu duyarlılığın yalnızca bugünü değil, yarınlarımızı da kurtaracağına yürekten ina...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı’nı imzalayan lider eşlerine teşekkür etti.Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından '#DünyaOrtakEvimiz' etiketiyle yaptığı paylaşımda, şunları ka...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı’nı imzalayan lider eşlerine teşekkür etti.
Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından "#DünyaOrtakEvimiz" etiketiyle yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:
"Dünyamızın geleceği, atacağımız her adımda saklı. Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı’nı imzalayarak ülkelerinde sıfır atık uygulamalarını yaygınlaştırma sözü veren Guatemala Devlet Başkanı’nın Eşi Lucrecia Peinado’ya, Bosna Hersek Başkanlık Konseyi Başkanı’nın Eşi Mirela Becirovic’e, Kosova Devlet Başkanı’nın Eşi Prindon Sadriu’ya teşekkür ediyorum. Değerli lider eşlerinin, ortak geleceğimiz için gösterdikleri bu duyarlılığın yalnızca bugünü değil, yarınlarımızı da kurtaracağına yürekten inanıyorum."
Erdoğan, paylaşımında Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı’nın imzalandığı anlara ait fotoğraflara da yer verdi.

Siyaset Haberleri

Emine Erdoğan’dan "Gelin Hazineleri: Osmanlı ve Anadolu Çeyizlerinde Bir Yolculuk" programına ilişkin paylaşım
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir araya geldi.
Yeniden Refah Partili Kılıç: "23 Kasım 2025 veya 17 Mayıs 2026 tarihleri, yapılacak bir erken seçim için doğru zamanlama"
AK Parti’de İl Başkanlığı koltuğunu Yıldız devraldı
AK Parti ve CHP il başkanları birlikte demir dövdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Siyasi ikbali için tüm bölgeyi savaşa sürükleyen katliam şebekesini durdurmak için daha neyi bekliyorsunuz?"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis’i kabul etti.
Manisa Valisi Ünlü dualarla uğurlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Toplumun temel direği olan aile kurumuna yönelik saldırılar giderek yoğunlaşıyor. 2024 Olimpiyat Oyunları’nın açılışında sahnelenen rezalet, insanlık olarak karşı karşıya olduğumuz tehdidin boyutl...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "15 Mart 2024 tarihinde kabul edilen karar tasarısının öngördüğü şekilde, en yakın zamanda Birleşmiş Milletler’de ’İslamofobiyle Mücadele Özel Temsilcisi’ atanmasını bekliyoruz.”