Emet’te sıcak asfalt çalışmaları 32 günde tamamlandı

Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, Belediye ekiplerinin özverili ve yoğun çabalarıyla ilçedeki sıcak asfalt çalışmalarının 32 günde tamamlandığını ifade etti.Gece gündüz demeden, sıcak soğuk ayrımı yapmadan, yaklaşık 32 gün boyunca d...

Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, Belediye ekiplerinin özverili ve yoğun çabalarıyla ilçedeki sıcak asfalt çalışmalarının 32 günde tamamlandığını ifade etti.
Gece gündüz demeden, sıcak soğuk ayrımı yapmadan, yaklaşık 32 gün boyunca devam eden sıcak asfalt çalışmalarının Emet Belediyesi ekiplerinin özverili ve yoğun çabalarıyla gerçekleştirildiğini söyleyen Belediye Başkanı Hüseyin Doğan,” Bu özverili çalışmalarda emeği geçen tüm çalışan arkadaşlara, sıcak soğuk demeden, gece gündüz demeden ortaya koydukları gayretleri ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum. Yaklaşık 32 gün süren bu sıcak asfalt çalışmalarının ardında, birlikte başarıya ulaşan bir ekip ve şehir için fedakarlık yapan çalışanlar var. Onların çabaları, ilçenin geleceği için atılan sağlam adımların bir yansımasıdır, bu süreçte emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim” dedi.

Yaşam Haberleri

Kurtlar sürüye droneli çoban kurtlara pusu attı
Kar ve tipi nedeniyle Sahara Geçidi ağır tonajlı araçlara kapatıldı
Ilgaz Dağı’nda beliren dolunay kartpostallık görüntüler oluşturdu
Gümüşhane’de yasaklanan av yöntemiyle yasaklı türü avlayanlara cezai işlem uygulandı
Yüksek kesimlerde kar, iç kesimlerde ise yağmur hayatı olumsuz etkiliyor
Askeri lojmanlardan yükselen dumanlar paniğe neden oldu
Gümüşhane yaylaları kar altında
Kumluca’da orman yangınında alevlerin sıçradığı ev kullanılamaz hale geldi
Şarampole devrilen TOFAŞ’ın sürücüsü yaralandı
Konteynerin altına sıkışan köpekleri itfaiye kurtardı