Elektrik trafosundaki patlama vatandaşları tedirgin etti

Hatay’ın Antakya ilçesinde vatandaşları tedirgin eden trafo patlaması güvenlik kamerasına yansıdı.Antakya ilçesi Biniciler Mahallesi’nde bulunan elektrik trafosunda gece saatlerinde patlama yaşandı. Büyük bir sesle patlayan trafonun ar...

Hatay’ın Antakya ilçesinde vatandaşları tedirgin eden trafo patlaması güvenlik kamerasına yansıdı.
Antakya ilçesi Biniciler Mahallesi’nde bulunan elektrik trafosunda gece saatlerinde patlama yaşandı. Büyük bir sesle patlayan trafonun ardından 5 mahallede elektrik kesintisi yaşandı. Trafo patlaması mahalle sakinleri arasında korkuya sebep oldu. Depremzede vatandaşların paniğe kapılmasına neden olan trafonun patlama anı kameraya saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, patlamayla birlikte çevreye kıvılcım yayıldığı görüldü.

"Bu patlamalar sık sık olduğu için rahat bir nefes alamıyoruz"
Trafolarda sık sık patlama yaşandığını dile getiren Biniciler Mahalle Muhtarı İbiş Hamzalı, "Bu patlamadan 2 ay önce de böyle bir patlama oldu. Bu trafo patlamıştı. Bembeyaz bir ışık parladı ve patlama sesi de çok büyüktü. Burada yaşayan insanlar korkmaya başladı. Zaten evimiz olmadığı için çok stresliyiz. Mahallemiz zaten yok oldu. Sağlam kalan mahallelerde bu şekilde sağlıklı yaşamıyor. Bu patlamalar sık sık olduğu için rahat bir nefes alamıyoruz. Biz bir an önce bunu muhafaza edilmesini rica ediyoruz. Çocuklarımızın rahat bir uyku uyumasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Elektrik trafosundaki patlama vatandaşları tedirgin etti

Asayiş Haberleri

Samsun’da kaçak tütün operasyonu
Aydın’da bir kadın evinde ölü bulundu
Elazığ’da 4 araçlı zincirleme kaza: Savrulan aracın çarptığı yaya ağır yaralandı
Diyarbakır’da motosiklet çukura düştü: 2 yaralı
"Yenidoğan çetesi" iddianamesinde adı geçen hastaneler kapatılıyor
D-130’da feci kaza: Aracın çarptığı yaya ağır yaralandı
Milas’taki kazada yaralanan sürücü hastanede hayatını kaybetti
Amasya’da kavşakta 3 aracın karıştığı kazada 5 kişi yaralandı
Tarsus’ta seyir halindeki tır yandı
FETÖ içinden itiraflar devam ediyor