Efeler Belediyesi’nin öğretmenleri hizmet içi eğitimlerini sürdürüyor

Efeler Belediyesi’nin Gündüz Bakımevlerinde görevli öğretmenler, yeni eğitim öğretim dönemine güçlü bir başlangıç yapmak için kapsamlı bir hizmet içi eğitim daha aldı.Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Duriye Esra...

Efeler Belediyesi’nin Gündüz Bakımevlerinde görevli öğretmenler, yeni eğitim öğretim dönemine güçlü bir başlangıç yapmak için kapsamlı bir hizmet içi eğitim daha aldı.

Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Duriye Esra Angın tarafından verilen eğitimde, kreşlerde görevli 76 öğretmene ‘Okul Öncesi Dönemde Öğretim Yöntemleri ve Uygulamaları’ konusunda derinlemesine bilgi sunuldu. Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde iki gün süren eğitimde, çocukların eğitimine yönelik yenilikçi yaklaşımlar ve pratik uygulamalar öğretmenlerle paylaşıldı.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, öğretmenlerin profesyonelliğine ve kreşlerin eğitim kalitesine vurgu yaparak, “Efeler Belediyesi’nin kreşlerinin farkı, tüm öğretmenlerinin okul öncesi eğitim alanında uzmanlaşmış ve sürekli hizmet içi eğitimlere devam eden profesyonellerden oluşmasıdır. Yeni eğitim öğretim dönemine en iyi şekilde hazırlanan öğretmenlerimiz, çocuklarımıza etkili, verimli ve en iyi okul öncesi eğitimi sunmaya devam edecek. Çocuklarımızın geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemelerine katkı sağlamak, onları eğitim hayatlarına her yönden hazırlamak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Türkiye Haberleri

HAK-İŞ’ten Filistin dayanışması
Galata Kulesi’ne Filistin bayrağı yansıtıldı
İstanbul’da soykırımın 1’inci yılında Filistin’e destek yürüyüşü düzenlendi
NÖHÜ’de “Bir Asırlık Dostluk: Türk-Japon İlişkisi” paneli düzenlendi
Mantar toplarken bulduğu taşların göktaşı olduğu ortaya çıktı
41 milyon liralık araç yatırımı 2 yılda kendini amorti edecek
Ellerinde çöp ve pankartlarla Sapanca Gölü’nden çağrı yaptılar: “Doğanın varlığı tüm canlılar için elzemdir”
İzmir Körfezi’ne “nefes” aldıracak 14 maddelik eylem planı açıklandı
Başkan Çolakbayrakdar, “Şehrimize daha güzel hizmet için çalışıyoruz”
Maher Holding Sigorta Grubu, 13’üncü Sigorta Haftası’nda sektöre değer kattı