Edirne’de otomobil ile elektrikli motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde, elektrikli motosiklet ile otomobilin çarpışmasını sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.Kaza, Mescit Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plakası ö...

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde, elektrikli motosiklet ile otomobilin çarpışmasını sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.
Kaza, Mescit Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plakası öğrenilemeyen E.S. idaresindeki otomobil ile elektrikli motosiklet çarpıştı. Kazada elektrikli motosiklet sürücüsü C.O. ve yanında yolcu olarak bulunan Ü.E.T. yaralandı.
Olayı gören çevredeki vatandaşların 112’yi araması üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Uzunköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu ve 4 saat sonra taburcu edildiği öğrenildi.
Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Asayiş Haberleri

Marmaris’te FETÖ firarisi sahte kimlikle yakalandı
Silivri’de çocuğunun gözü önünde eşini darp etti: O anlar kamerada
Şüphelinin yakını polise bıçakla saldırdı, yaralının yakınları tekme ve yumruk attı: 3 gözaltı
Konya’da cezaevi firarisi uyuşturucu ile yakalandı
Susurluk’ta boğulma vakası: Bir vatandaş hayatını kaybetti
Düğün konvoyunu tehlikeye sokak kamyon sürücüsü tepkilere neden oldu
Kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi: 2 yaralı
Elazığ’da 700 bin lira değerinde sahte para ele geçirildi: 1 tutuklama
MSB: "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit ettiği 2 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyinde belirlediği 2 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi."
Hırsızlık yaptığı iddia edilen 3 şahıstan biri yakalandı