Düzce’de gazozuna maç turnuvası yapıldı

Düzce’de “Gazozuna Maç” turnuvası, 10-14 yaş arası çocukları dijitalden uzaklaştırarak futbol ve dostlukla bir araya getirdi.Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan gazozuna maç turnuvası, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde...

Düzce’de “Gazozuna Maç” turnuvası, 10-14 yaş arası çocukları dijitalden uzaklaştırarak futbol ve dostlukla bir araya getirdi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan gazozuna maç turnuvası, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde renkli görüntülerle başladı. 10 ile 14 yaş arasındaki çocuklar, okul çıkışında mahalle arasındaki halı sahada buluşarak kıyasıya bir futbol mücadelesi verdi.
Dostluk ve eğlencenin ön planda olduğu turnuvada kaybeden olmadı. Çocuklar arkadaşlarıyla vakit geçirerek enerjilerini attı. Maç sonunda Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çocuklara Düzce’nin yerli gazozu olan Uzay Gazoz ikram edildi. Turnuvaya katılan tüm çocuklara madalya verildi. Projeyle çocukları dijital platformlardan uzaklaştırıp sosyal hayatla tanıştırarak, spor aracılığıyla bir araya gelmeleri hedefleniyor.

Spor Haberleri

Berat Özdemir: "Sanki yıllardır burada oynuyor gibi hissediyorum"
Kocaelispor’un ilk 7 haftalık karnesi
Sakaryaspor’da teknik direktör Suat Kaya ile yollar ayrıldı
Sivasspor, Göztepe maçı hazırlıklarını sürdürdü
Eskişehirspor hazırlık maçında gol oldu yağdı
Fenerbahçe, Twente maçının hazırlıklarını sürdürdü
Isparta 32 Spor’un yeni teknik direktörü Koray Palaz oldu
Acun Ilıcalı: "Bu sezon sistemi de devirerek şampiyonluğa koşacağız"
Çağdaş Mavioğlu: "İkinci yarıda oyunu lehimize çevirdik"
Elazığspor- Menemen FK maçı biletleri satışta