Düzce’de eğitim süresi Türkiye ortalamasına yakın

DÜZCE(İHA) – TÜİK tarafından açıklanan verilere göre Türkiye’de ilkokula başlama çağındaki bir bireyin en yüksek eğitim kademesini tamamlayana kadar eğitim hayatında geçirmesi muhtemel süre 2023 yılında 17,9 yıl olurken bu ramak Düzce’de 17...

DÜZCE(İHA) – TÜİK tarafından açıklanan verilere göre Türkiye’de ilkokula başlama çağındaki bir bireyin en yüksek eğitim kademesini tamamlayana kadar eğitim hayatında geçirmesi muhtemel süre 2023 yılında 17,9 yıl olurken bu ramak Düzce’de 17,6’da kaldı.
Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilerine göre, Türkiye’de ilkokula başlama çağındaki bir bireyin en yüksek eğitim kademesini tamamlayana kadar eğitim hayatında geçirmesi muhtemel süre 2023 yılında 17,9 yıl oldu. İlkokul çağındaki bir bireyin ortaöğretimi tamamlayana kadar eğitimde geçirmesi muhtemel süre 12,3 yıl, okul öncesi eğitimde ise 1,6 yıl olarak hesaplandı.

Düzce’de 17,6 yıl oldu
Kurumun verilerine göre, Düzce’de ilkokula başlama çağındaki bir bireyin en yüksek eğitim kademesini tamamlayana kadar eğitim hayatında geçirmesi muhtemel süre 2023 yılında 17,6 yıl oldu. İlkokul çağındaki bir bireyin ortaöğretimi tamamlayana kadar eğitimde geçirmesi muhtemel süre 12,2 yıl, okul öncesi eğitimde ise 1,9 yıl olarak hesaplandı.

Eğitim Haberleri

Başkan Yalım; "Okullar ve öğrencilerimiz için göreve hazırız"
Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri ile kampüs canlandı
Türkçe’nin uluslararası geçerliğe sahip ilk sınavı 36 ülkede gerçekleştirildi
Alaca itfaiyesinden önce eğitim sonra tatbikat
ABB’den öğrencilere 3 konukeviyle barınma desteği
Nazilli’de öğrenciler çorba ile karşılanıyor
Şahinbey Belediyesi’nden 8. kitap fuarı
Nasreddin Hoca Kreşleri, bin 100 öğrenciye kapılarını açtı
Meslek lisesi öğretmenleri yeni iş modellerini öğrendi
Kastamonu Üniversitesi’nde proje yazma eğitimi gerçekleştirildi