Dünyaca ünlü sahilde, tatilcilerin yerini defineciler aldı

Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahili şiddetli yağış ve fırtınanın ardından dedektörle altın ve bozuk para arayanların adresi oldu. Birçok vatandaş ise dalgaları izlerken, yabancı uyruklu kişiler ise denize girmeye çalıştı.Meteorol...

Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahili şiddetli yağış ve fırtınanın ardından dedektörle altın ve bozuk para arayanların adresi oldu. Birçok vatandaş ise dalgaları izlerken, yabancı uyruklu kişiler ise denize girmeye çalıştı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyardığı Antalya’da şiddetli yağış ve fırtına etkisini yitirdi. Dün gün boyu etkili olan yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli fırtına ve yağmur bugün etkisini yitirdi. Bulutlu havayı fırsat bilen vatandaşlar, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ne geldi. Vatandaşlar hem dev dalgaların görselliğini izledi hem de o anları fotoğraf çekerek ölümsüzleştir. Kumsala inmeyenler ise sahilde bandında yürüyüş yaptı. Bazı vatandaşlar ise yazın sahilde turistlerin düşürdüğü ziynet eşyası yada bozuk paraları dedektörle aradı. Şiddetli dalgaların etkisi ile sahilin birçok yerinde çalı çırpıların toplandığı göruldu.

Yaşam Haberleri

Ordu’da sağanak nedeniyle istinat duvarı yıkılan ev boşaltıldı
Tatvan’da mevsimin ilk karı yağdı
Antalyalı motosiklet tutkunları Şehit Polis Şeyda Yılmaz adına hatıra ormanı oluşturdu
Ordu’nun yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 60 santimetreye ulaştı
Artvin’de yoğun kar yağışı nedeniyle köyde mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı
Arhavi’de heyelan
İzmit Körfezi’ne 6 bin balık daha salınacak
"Çeşme Yarımadası Deniz Çevresi Sorunları ve Çözümleri Çalıştayı" gerçekleştirildi
Batman’da bin dekarlık alanda inceleme
Kapadokya’da kaçak yapıların yıkımı sürüyor