Doktor ve sağlık çalışanlarına iftar yemeği verildi

Doktor ve sağlık çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldi.

MALATYA - Gözde Sağlık Grubu, iftar yemeği geleneğini sürdürdü. Grup tarafından Havuzbaşında doktor ve hastane çalışanlarına iftar yemeği verildi.
İftar yemeği sonrası konuşan Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman, grup olarak her yıl geleneksel olarak iftar yemeklerinde bir araya geldiklerini söyledi.
Karaman, grup olarak çalışmalar hakkında da bilgiler vererek, “Özel sağlık sektörü son dönemlerde sıkıntı içerisinde. Hiçbir yeni düzenlemede sektörün lehine bir şey olmuyor, sürekli daha kötüye giden bir gidişat var. Bu anlamda da sektörde ciddi sıkıntılar var. Fakat bizim sağlık grubumuz, yapmış olduğumuz hamlelerle yoluna devam ediyor. Gelişmemizi sürdürüyoruz. Adıyaman’da yeni hastanemizin temeli atıldı. Çok donanımlı bir hastane olacak. Bu hastanemizi bir yıl içinde bitirmeyi hedefliyoruz. Bu arada yakın zamanda İzmir’deki hastanemizi açacağız. Aydın’da bir hastane projemiz var. Yakın zamanda hastanemizin inşaatına başlayacağız. Ayrıca İstanbul ile ilgili projelerimiz devam ediyor. Yerelde marka olan sağlık grubumuzu, ulusala taşıma adına ne gerekiyorsa yapıyoruz” dedi.
Sağlık turizminde öncü bir rol üstlendiklerinin altını çizen Karaman, “Sağlık turizminin hitap ettiği kesimlerle ilgili çalışmalarımız var. Birkaç hafta önce kardiyoloji profesörümüz İzzet Tandoğan hocamız Kuzey Irak’ta kardiyologlara seminer verdi. Oradan geri dönüşler başladı. Kuzey Irak’tan gelen 2 hasta tedavi edildi. İnşallah bu artarak devam edecek. Ayrıca Libya ile ilgili bağlantılarımız var. Bizim asıl hedefimiz Batı Avrupa’da yaşayan Malatyalı hemşehrilerimiz. Sağlığa bu kadar kolay ulaşamıyorlar. Onların temel sağlık sorunlarına buradan cevap verebilir miyiz? Bunun çalışmalarına başladık. Bu noktada da hasta populasyonumuz oluşmaya başladı” diye konuştu.
Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kenan Kalı ise, “Sağlık grubu olarak iftarımızı doktor ve sağlık çalışanlarımızla beraber yaptık. Bütün hemşehrilerimizin Ramazanı mübarek olsun. Bu kutsal ve mübarek günde bir görevimizi saha yerine getirdik. İftar yemeklerimiz gelenekselleşti” ifadelerini kullandı.
Gözde Hastanesi Başhekimi Dr. Oğuz Demirbilek de, iftar yemeğinde doktor ve sağlık çalışanlarıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Bütün arkadaşlarımızla birlikteyiz. Güzel bir Ramazan akşamındayız. Bütün hemşehrilerimizin mübarek ramazan ayını tebrik ediyorum” dedi.
 

Ramazan 2015 Haberleri