DKMP’den Tortum Şelalesi hassasiyeti

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 13. Bölge Müdürü Akif Ümüzer, Tortum Gölü Sulak Alanı ve Tortum Şelalesi’ni ziyaret etti.Doğa Koruma ve Milli Parklar 13. Bölge Müdürü Akif Ümüzer, 13. Bölge Müdürlüğü tarafında...

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 13. Bölge Müdürü Akif Ümüzer, Tortum Gölü Sulak Alanı ve Tortum Şelalesi’ni ziyaret etti.
Doğa Koruma ve Milli Parklar 13. Bölge Müdürü Akif Ümüzer, 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan "Tortum Gölü Sulak Alanı Peyzaj Projesi"ni yerinde inceledi. İçinde kafeterya, büfe, çocuk parkı, WC bulunan ve aynı zamanda çevre düzenlemesini de kapsayan proje; Doğa Koruma ve Milli Parklar 13. Bölge Müdürlüğü tarafından, 2023 Yılında yapımı tamamlanarak hizmete sunulmuştu. Konu ile ilgili DKMP 13. Bölge Müdürülüğü tarafından yapılan paylaşımda, “Hem doğal güzelliklerini korumak hem de ziyaretçilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımız devam etmektedir.” denildi.

Yaşam Haberleri

Elazığ’da yarım ay manzarası mest etti
Erasmus öğrencileri Belediyesi’nin “Sıfır Atık” tesisini incelediler
Barajda 550 metrelik hayalet ağ ele geçirildi
Siirt’te Tarihi ve Doğal Güzellikleri için temizlik seferberliği
Vatandaş asfalt istedi Başkan Sak yaptı
Denizli OSB’de ’Sürdürülebilir Çevre Yönetimi’ semineri düzenlendi
Vali Şahin: "Dünya genelinde, ülkemizde ve Antalya’da iklim değişikliğine bağlı olarak ciddi bir kuraklık problemi yaşıyoruz"
Ayvalık’ta denizin akciğerleri deniz çayırları için tonozlu koruma
Üniversite yerleşkesinde çınar fidanları toprakla buluştu
Büyükşehir’den ‘Estetik Bursa’ mesaisi