Diyetisyen Berk, Sanko Üniversitesi Hastanesi’nde

Diyetisyen Nur, Seda Güler Berk, SANKO Üniversitesi Hastanesi Obezite ve Metabolik Cerrahi Merkezi Koordinatörü olarak göreve başladıNur Seda Güler Berk, 1990 yılında Gaziantep’in Nizip İlçesi’nde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Niz...

Diyetisyen Nur, Seda Güler Berk, SANKO Üniversitesi Hastanesi Obezite ve Metabolik Cerrahi Merkezi Koordinatörü olarak göreve başladı
Nur Seda Güler Berk, 1990 yılında Gaziantep’in Nizip İlçesi’nde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Nizip’te, lisans eğitimini İstanbul Bilim Üniversitesi’nde tamamladı.
Güneydoğu Anadolu bölgesinin ilk PNİ (psikonöroimmünoloji) diyet uygulayıcılarından olan Berk, bu alandaki eğitimini dünyaca ünlü bilim insanı Leo Pruimboom’dan aldı, özellikle otoimmün hastalıkların beslenme tedavisinde çok başarılı sonuçlar elde etti.
Meslekteki 10 yıllık hastane deneyiminin ardından, 2020-2024 yılları arasında kendi kliniğinde hizmet veren ve temmuz ayı itibarıyla SANKO Üniversitesi Hastanesi Obezite ve Metabolik Cerrahi Merkezi Koordinatörü olarak atanan Berk, aynı zamanda takipli hasta ve danışan kabulü de yapmaktadır.

Sağlık Haberleri

Rize’de ‘Dünya Yürüyüş Günü’ etkinliği
’Eker I Run Koşusu’nun sağlık sponsoru bu yıl da Medicana oldu
Şeker hastalığından kurtulmak mümkün
Beyin ameliyatlarında nöronavigasyon ile 3 boyutlu görüntüleme
Esnaftan uyarı: Ucuz peynirde süt tozuna dikkat
Çocuğunuzdaki bu eksiklikler Serebral Palsi’nin belirtisi olabilir
Lavanta: Sağlık ve güzelliğin doğal ilacı
Her birey zorlu olaylardan sonra büyüyemiyor
Mamografi ile ilgili söylenenlerden korkmayın: Erken teşhis için çok önemli
Çocuklar 14 yaşına gelene kadar yüzde 70 oranında sporu bırakıyor