Diyarbakır’da zabıtadan yılbaşı denetimi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yılbaşı dolayısıyla kent genelinde faaliyet gösteren tatlıcı ve pastanelerde denetimler yaptı.Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, vatandaşların yılbaşına sağlıklı ve huzurlu bir şekilde girmeleri için de...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yılbaşı dolayısıyla kent genelinde faaliyet gösteren tatlıcı ve pastanelerde denetimler yaptı.
Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, vatandaşların yılbaşına sağlıklı ve huzurlu bir şekilde girmeleri için denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde işletmelerdeki dara ağırlığı, fiyat etiket tarifesi, hijyen durumu titizlikle kontrol edilirken eksiği olan iş yerlerine uyarıda bulunuldu. Kanuna uygun satış yapmadığı tespit edilen iş yerlerine ise cezai işlem uygulandı.
Esnafın konuyla ilgili gerekli hassasiyeti göstermesi uyarısında bulunan zabıta ekipleri, vatandaşların konuyla ilgili şikayetlerini Alo 153 ihbar hattına bildirmelerini istedi.

Ekonomi Haberleri

Limiti 100 bin lira ve üzerindeki kredi kartlarından 750 liralık pay alınmasını öngören yasa teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda
BAÜN’ün Kuzuları Dünyaya Gözlerini Açmaya Başladı
Türk-Arap Ekonomi Forumu’na geri sayım başladı
DDC Makina, 958 firmanın stant açacağı Avrasya Fuarı’na katılacak
Samsun tarımında ’kokarca’ ve ’domuz’ tehdidi
Yenilenen Mercedes-Benz V-Serisi Türkiye’de satışa sunuldu
Muş’ta elma hasadından 25 milyon lira gelir bekleniyor
Manisa’da yaş üzüm 60 TL’yi gördü
Limiti 100 bin lira ve üzerindeki kredi kartlarından 750 liralık pay alınmasını öngören yasa teklifinin görüşüleceği TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu başladı.
Sağlam: “Ülkemizde kadın üreticilerimize 21 yılda 15 milyar TL destek verildi”