Diyarbakır’da temizlik kampanyası devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki ana arterlerde kırılan ve eksik olan yerlere çöp kovaları yerleştirmeye başladı.Büyükşehir Belediyesince başlatılan temizlik kampanyası çerçevesinde çöp kovası montaj ekibi oluşturuld...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki ana arterlerde kırılan ve eksik olan yerlere çöp kovaları yerleştirmeye başladı.
Büyükşehir Belediyesince başlatılan temizlik kampanyası çerçevesinde çöp kovası montaj ekibi oluşturuldu. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, başlattığı çalışma ile 136 ana arter, cadde ve bulvarlarda kırılan ve eksik olan yerlere çöp kovaları yerleştiriyor. Ekipler ilk olarak tarihi Sur ilçesindeki Gazi Caddesine çöp kovaları yerleştirdi. Çalışmada vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendiren ekipler, ihtiyaç duyulan tüm alanlara kova montajı gerçekleştirecek.
Temiz bir kent için duyarlılık talebi
Vatandaşların temizlik kampanyasına destek vermesini isteyen ekipler, daha temiz ve yaşanılabilir bir kent için çöplerin saatinde poşetlenerek çöp konteynerlerine atılması gerektiğini vurguladı. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ayrıca çöp kovalarına zarar verilmemesini de istedi.

Yaşam Haberleri

Kapıdağ Yarımadası’nda çevre felaketi
Refahiye’de 7. Dumanlı Gençlik ve Doğa Festivali yapıldı
Kayıp üniversite öğrencisini arama çalışmalarına jandarma sualtı kadavra arama köpeği katıldı
Erzincan’da kış öncesi köy yolları sıkıntısız ulaşıma hazır hale getirildi
Görüntülediği vaşak kaçınca verdiği tepki tebessüm ettirdi
Turistik bölgedeki molozlu arsa kötü görüntü oluşturdu
Odunpazarı’na 4 bin 460 metrekarelik yeni orman
Erzincan’da yeni ürün için demonstrasyon alanı kuruldu
Hasat öncesi zeytin bahçeleri kontrol edildi
Elazığ’da dağ keçileri sürücü halinde görüntülendi