Diyarbakır’da gelenekten geleceğe edebiyat ve sanat okulu yazarlık atölyesi tamamlandı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen gelenekten geleceğe edebiyat ve sanat okulu yazarlık atölyesi tamamlandı, kursiyerler sertifikalarını aldı.Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, 18-35 yaş arası vatandaşların...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen gelenekten geleceğe edebiyat ve sanat okulu yazarlık atölyesi tamamlandı, kursiyerler sertifikalarını aldı.
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, 18-35 yaş arası vatandaşların yazarlık yeteneklerini keşfetmek amacıyla gelenekten geleceğe edebiyat ve sanat okulu yazarlık atölyesi düzenledi. Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen ve 3 ay süren kursta ‘Yazarlık Atölyesi’, ‘Şiir Atölyesi’, ve ‘Safahat Okumaları’ eğitimleri verildi, Diyarbakırlı yazar ve şairler anlatıldı.
Atölyeye katılıp başarıyla tamamlayan kursiyerlere Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi Kütüphanesinde düzenlenen törenle sertifikaları takdim edildi.

Kültür Haberleri

İstiklal mücadelesi ruhu Çankırı’da yaşatıldı
Başkan Aras İstanbul Turizm Fuarı’na katıldı
Nazilli’de ‘Eskiden Yeniye Kapıların Dönüşümü ve Aksesuarlar Sergisi’ açılıyor
Höyükteki 7 bin yıllık tarih, tez çalışmalarına ilham veriyor
2024 Nobel Edebiyat Ödülü’nün sahibi Güney Koreli yazar Han Kang oldu
Padişahların ’Dualı gömlekleri’ Trabzonlular ile buluştu
Kardeş şehri Shönebeck’in gençleri Söke’de
2024 Nobel Edebiyat Ödülü’nü "tarihsel travmalarla yüzleşen ve insan hayatının kırılganlığını gözler önüne seren yoğun şiirsel düzyazısı" ile Güney Koreli yazar Han Kang kazandı.
YÖREX’e Çandır fasulyesi damgasını vurdu
TİKA’dan 7. TÜRKSOY Etno-Moda Buluşması’na destek