Diyarbakır’da çocuklar için trafik ve itfaiye güvenliği eğitimi düzenlendi

Diyarbakır Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, 9-14 yaş arası çocuklar için itfaiye ve trafik güvenliği konularında eğitimler düzenledi. İki gün süren etkinlikler, Kayapınar ilçesindeki İtfaiye Amirliği’nde gerçekleştirildi.Belediyeden...

Diyarbakır Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, 9-14 yaş arası çocuklar için itfaiye ve trafik güvenliği konularında eğitimler düzenledi. İki gün süren etkinlikler, Kayapınar ilçesindeki İtfaiye Amirliği’nde gerçekleştirildi.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, çocuklara yangın söndürme araçları tanıtıldı ve yangınların önlenmesi ile yangına sebep olabilecek durumlar hakkında bilgi verildi. Uzman eğitmenler eşliğinde teorik ve uygulamalı eğitimler yapıldı. Çocuklar, yolcu ve yaya olarak dikkat edilmesi gereken kurallar ve emniyet kemerinin önemi üzerine pratik uygulamalar gerçekleştirdi. Minyatür trafik ışıkları ve üst geçitler kullanılarak eğlenceli bir öğrenme ortamı sağlandı.
Eğitimlerin sonunda, katılımcılara katılım belgeleri verildi. Ayrıca, çocuklara kek ve meyve suyu ikram edilirken, şapka ve düdük hediye edildi.

Diyarbakır’da çocuklar için trafik ve itfaiye güvenliği eğitimi düzenlendiDiyarbakır’da çocuklar için trafik ve itfaiye güvenliği eğitimi düzenlendi

Yerel Haberleri

Giresun Belediyesi’nden Kent Lokantası açılışı
Samsun’da mübadillerin Cumhuriyet coşkusu
Şanlıurfa’da Şenyaşar ve Yıldız aileleri barıştı
Başkan Kurnaz: “2025 yılında ulaşım ağında ciddi çalışmalara imza atacağız”
Büyükşehir’den daha yeşil ve sağlıklı Samsun için anket
Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz için mevlit okutuldu
Nilüfer Belediyesi Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nde örnek projelerini paylaştı
1744 rakımlı Dinek Dağı zirvesinde Cumhuriyet coşkusu
10 bin yıldır yaşamın aralıksız devam ettiği Sur ilçesinde turizm yoğunluğu
Kütahya’da "Mahallede Aile Atölyesi" sevindiriyor