Dışişleri Bakanlığı: “İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın saygısız üslubu ve asılsız ithamları, gündemi değiştirmeye yönelik faydasız bir çabadır”

Dışişleri Bakanlığı, “İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik saygısız üslubu ve asılsız ithamları, İsrail’in Filistin’de işlediği suçlarla ilgili gündemi değiştirmeye yönelik faydasız bir çabadır” dedi.Dışişler...

Dışişleri Bakanlığı, “İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik saygısız üslubu ve asılsız ithamları, İsrail’in Filistin’de işlediği suçlarla ilgili gündemi değiştirmeye yönelik faydasız bir çabadır” dedi.
Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik saygısız üslubu ve asılsız ithamları, İsrail’in Filistin’de işlediği suçlarla ilgili gündemi değiştirmeye yönelik faydasız bir çabadır. Ekim ayından bu yana 40 bine yakın Filistinliyi öldüren ve dün gece (26 Mayıs) bir çadır kampına yönelik saldırıda onlarca masum Filistinliyi barbarca katleden Netanyahu hükümetidir. Bu suçlara ortak olan herkes uluslararası mahkemelerde yargılanacaktır. Türkiye olarak adaleti ve Filistinlilerin haklarını savunmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Siyaset Haberleri

Beyaz Saray’dan Biden - Netanyahu görüşmesi ile ilgili açıklama
Cumhurbaşkanlığına Cevdet Yılmaz’ın vekalet etmesine dair tezkere Resmi Gazete’de
Çocukların korunmasına dair meclis araştırması komisyonu kurulmasına dair karar Resmi Gazete’de
İsrail Savunma Bakanı Gallant’tan İran’a sürpriz saldırı sinyali
Mevlüt Çavuşoğlu: "İsrail’in bu saldırganlığı sonucunda bölgemizde gerilim arttı"
İran Dışişleri Bakanı Arakçi, Suudi Arabistan’da
AK Parti Sözcüsü Çelik: "Cumhurbaşkanımız, soykırım şebekesine karşı insanlık cephesinin en gür ve kararlı sesidir"
Netanyahu, Biden ve Harris ile telefonda görüştü
Dışişleri Bakanı Fidan, Hırvatistan’da
Dışişleri Bakanlığından İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın paylaşımına tepki