Didim’de su ürünleri nakil araçları denetlendi

Aydın’ın Didim ilçesine bağlı Akköy Mahallesi’nde su ürünleri nakil araçlarına yönelik kapsamlı bir denetim gerçekleştirildi.Aydın’da su ürünlerinin yasal düzenlemelere uygun şekilde taşınmasını sağlamak ve kaçakçılığı önlemek içi...

Aydın’ın Didim ilçesine bağlı Akköy Mahallesi’nde su ürünleri nakil araçlarına yönelik kapsamlı bir denetim gerçekleştirildi.

Aydın’da su ürünlerinin yasal düzenlemelere uygun şekilde taşınmasını sağlamak ve kaçakçılığı önlemek için denetimler sürüyor. Bu kapsamda Akköy Jandarma Komutanlığı, Didim İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi, Aydın İl Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol ekibi ve Didim İlçe Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol ekibi tarafından ortaklaşa yürütülen denetimde, su ürünleri taşıyan araçlar mercek altına alındı. Yapılan denetimlerde, nakil araçlarının taşıma belgeleri ve taşıdıkları ürünler kontrol edildi. Denetim ekipleri, 5/1 numaralı ticari amaçlı su ürünlerini düzenleyen tebliğ hakkında araç sürücülerine ve personellere bilgilendirmelerde bulundu.

Yetkililer, bu tür denetimlerin devam edeceğini ve su ürünleri nakliyesinde kurallara uyulmasının hem deniz ekosisteminin korunması hem de sektörün sürdürülebilirliği açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Türkiye Haberleri

Esenyurt’ta minik ellerin ürettiği turşular sokak hayvanları için mamaya dönüştü
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Milano Kentsel Gıda Politikası Paktı’na üye oldu
İzmir’de 6 üniversitede 4 bin öğrenciye “sıcacık” destek
Aydın’da afetin riskleri azaltılacak
Eskişehir’de binlerce hobi bahçesi gerekli izinler alınmadığı takdirde yıkılacak
150 kilometre hıza ulaşan uzaktan kumandalı araç, bilim şenliğinde ilgi odağı oldu
Bozdoğan’da marketler denetlendi
Bursa semalarında bulutlardan görsel şölen
Tarım ekibi çiftçileri canlı hayvan pazarında bilgilendirdi
İzmir’de bulunan geyikle ilgili Bakan Yumaklı’dan açıklama