Didim temizliğe hasret kaldı

Aydın’ın en büyük ilçelerinden biri olan ve yerleşik yabancılarla birlikte yaklaşık 120 bin kişinin yaşadığı Didim, toplanmayan çöpler nedeniyle kötü kokmaya başladı. Özellikle Balıkçılar Çarşısı’nda nefes almakta zorlandıklarını belirten ç...

Aydın’ın en büyük ilçelerinden biri olan ve yerleşik yabancılarla birlikte yaklaşık 120 bin kişinin yaşadığı Didim, toplanmayan çöpler nedeniyle kötü kokmaya başladı. Özellikle Balıkçılar Çarşısı’nda nefes almakta zorlandıklarını belirten çevre sakinleri, Belediye’den çöplerin zamanında toplanıp çevre temizliği yapması konusunda yardım istedi.

Aydın’ın yaz kış en fazla turist ağırlayan ilçesi olan Didim, şehre yeni seçilen kadın belediye başkanı Hatice Gençay’ın göreve başlaması ile güzellikleri ile değil toplanmayan çöplerden kaynaklı kötü kokusu ve sinekleri ile gündeme gelmeye başladı. Çevre temizlik vergilerini ödemelerine rağmen Nisan ayından itibaren çevre temizliği konusunda ciddi sıkıntılar yaşadıklarını belirten ilçede yaşayan vatandaşlar, “Didim’e kadın belediye başkanı seçilince ilçeye kadın eli değer ve her taraf pırıl pırıl olur diye düşünmüştük. Ancak toplanmayan çöpler ve kötü koku nedeniyle ciddi sıkıntı yaşamaya başladık. Temizliğin önemini en çok kadınlar bilir. Bizim Belediye Başkanımız da kadın. Ancak Hatice Gençay, Belediye Başkanı seçildikten sonra en büyük sorunlarımızdan biri şehrin temizlenmemesi oldu” diyerek Belediye başkanının Balıkçılar Çarşısı ve çevresine acilen el atmasını istediler.

Yaşam Haberleri

Çıktığı ağaçtan inemedi imdadına itfaiye yetişti
Çöpleri dere kenarına döküp üzerini kapatan Pazar Belediyesine ceza
Siirt’te tarihi ve doğal güzellikler korunuyor
AMD Başkanı Hasan Yücel’den Orman Yönetmeliği tepkisi
Kars’ta kızıl şahin doğal ortamına bırakıldı
Orta hasarlı olmasına rağmen genelge gereği ağır hasarlı sayılan konut sahipleri zamanaşımı uyarısı
Karacabey’de temizlik seferberliği
Onikişubat Belediyesi’nden asfalt atağı
Kahramanmaraş’ta asfalt ve parke çalışmaları
Milyonlarca kişinin içme su kaynağı gölde korkutan görüntü: Su 17 metre geri çekildi