Didim Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün aşılama çalışmaları sürüyor

Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, hayvan sağlığını korumak amacıyla ilçede aşılama çalışmalarını sürdürüyor. Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı personeli, yerel çiftçilerle işbirliği içinde yürüttüğü bu çalışmalarla hayvanların çeşi...

Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, hayvan sağlığını korumak amacıyla ilçede aşılama çalışmalarını sürdürüyor. Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı personeli, yerel çiftçilerle işbirliği içinde yürüttüğü bu çalışmalarla hayvanların çeşitli hastalıklara karşı korunmasını sağlıyor.

Aşılama programı, yerel hayvan popülasyonunun sağlık durumunu iyileştirmek ve zoonoz hastalıkların önüne geçmek amacıyla düzenleniyor. İlçedeki çiftçiler aşılama çalışmalarının önemli olduğunu belirtirken, Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri de aşıların düzenli olarak yapılmasının hem hayvanların sağlığını hem de tarımsal ekonomiyi olumlu yönde etkilediğini kaydetti. Yetkililer çalışmaların devam edeceğini ifade ederken, gerçekleştirilen bu aşılama faaliyetleri ilçenin tarım ve hayvancılık sektöründeki sürdürülebilirliğe önemli katkılar sağlamasının hedeflendiği belirtildi.

Türkiye Haberleri

Aydın’da jandarma ekipleri miniklere hayvan sevgisi aşıladı
Yüksekova’da küçükbaş hayvanlara aşılama ve küpeleme çalışması
Pati Evi’nde patilerin günü
Dilovası’nda hayvanları koruma gününde farkındalık
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: “Peygamber Efendimizi örnek almalıyız”
Hat 41K’da yeni rota Hereke
Başkan Çerçioğlu, hayvanları koruma gününde minik öğrencilere can dostlar sevgisini aşıladı
Niğde’de 193 projenin yapımı sürüyor
Miniklerden can dostlara 4 Ekim ziyareti
CHP Genel Merkezi önünde Ekrem İmamoğlu protestosu