DHBT Sınavı için Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü hafta sonu mesai yapacak

Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, hafta sonu gerçekleştirilecek 2024 KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavı (2024-DHBT) dolayısıyla hafta sonu Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğünün açık bulundurulacağ...

Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, hafta sonu gerçekleştirilecek 2024 KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavı (2024-DHBT) dolayısıyla hafta sonu Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğünün açık bulundurulacağı kaydedildi.
Konuyla ilgili kurumdan yapılan yazılı açıklamada, "22 Eylül 2024 tarihinde 2024 KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavı (2024-DHBT) yapılacaktır. Nüfus Cüzdanını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyen adayların, Nüfus Müdürlüklerine başvurarak ‘Sınav Giriş Belgesi’ ile bir adet fotoğrafını yanında getiren adaylara yeni kart düzenleninceye kadar geçerli fotoğraflı, imzalı- mühürlü ‘Geçici Kimlik Belgesi’ düzenlenebilecektir. MERNİS nüfus bilgilerinde sorun olan adayların bilgi güncelleme işlemlerinin yapılabilmesi için 22 Eylül 2024 Pazar günü 07.00-10.00 saatleri arasında Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü açık bulundurulacaktır” ifadelerine yer verildi.

Türkiye Haberleri

Burdurlular Filistin’e destek için yürüdü
Antalya’da Filistin’e destek yürüyüşü
Jandarma, Didim’deki festivalin güvenliğini sağladı
Taksim’de aniden bastıran yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı
İran’da tüm uçuşlar yarına kadar iptal edildi
Silivri’de Birlik Parkı törenle açıldı
Ankara’da Filistin’e destek yürüyüşü
Bandırma’da Gazze’ye destek yürüyüşü
Silivri Belediye Başkanı Balcıoğlu öğretmenlerle kahvaltıda bir araya geldi
İzmir’de korku evleri önündeki tasvirler toplanıyor