Devlet desteği ile kadınlar meslek sahibi oldu

Adana’nın Kozan ilçesinde bulunan Aile Destek Merkezi’nde dezavantajlı kadınlar devletin açtığı meslek eğitimleri ile kadınlar hem meslek sahibi oldu hem de iş dünyasında kendilerine kariyer hayalleri kurudu.Kozan Kaymakamı Bahattin Al...

Adana’nın Kozan ilçesinde bulunan Aile Destek Merkezi’nde dezavantajlı kadınlar devletin açtığı meslek eğitimleri ile kadınlar hem meslek sahibi oldu hem de iş dünyasında kendilerine kariyer hayalleri kurudu.
Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Kozan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bağlı Aile Destek Merkezi (ADEM) merkezinde meslek eğitimi alarak kendi ayakları üzerinde duran kadınları yalnız bırakmadı.
Arslanköylü, "Bugün tüm kadınlarımız için anlamlı. Her biri kendi alanında güçlü, yetenekli ve değerli. Siz kadınlar, dünyayı daha güzel, daha huzurlu ve daha yaşanabilir kılıyorsunuz. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun" dedi.
ADEM giyim atölyesinde üretilen el emeği göz nuru ürünler ilçedeki rehabilitasyon merkezinde ve özel öğrencilerin eğitim gördüğü okulda hediye edildi.

Ekonomi Haberleri

Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimini Mustafa Saatcı kazandı
Maralfalfanın ilk hasadı yapıldı
Balıkçılar önümüzdeki günlerde Karadeniz’de palamut bolluğu bekliyor
Uşak Belediyesi’nden 20 adet ticari taksi plakası ihaleye açılıyor
Bakan Yardımcısı Gürcan: "Otomotiv sektörü, 2024 Ocak-Eylül döneminde yüzde 5,3’lük büyüme oranı ile 26,9 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi"
Tekneler denize seyrek çıktı, palamut azaldı
Otomotiv parçaları üreten fabrikayı gezdi
Halk pazarında fiyatlar aynı kaldı
Vatandaş ile birlikte zeytin hasadı yaptılar
Pet sektörü ithalatını azaltmayı hedefliyor