Deprem riskine karşı bildirileri kitap haline getirilecek

Kocaeli’de deprem riskine karşı toplumun bilinç düzeyinin artırılması ve olası afetlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla 'Deprem, Kentsel Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik Çalıştayı' düzenlenecek. Çalıştay sonunda konuşmacıların bildirileri ki...

Kocaeli’de deprem riskine karşı toplumun bilinç düzeyinin artırılması ve olası afetlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla "Deprem, Kentsel Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik Çalıştayı" düzenlenecek. Çalıştay sonunda konuşmacıların bildirileri kitap olarak yayımlanacak.
Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA); Çevre, Biyoçeşitlilik ve İklim Değişikliği Çalışma Grubu organizasyonuyla Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi (KOSTÜ) ev sahipliği ile 7 Ekim tarihinde "Deprem, Kentsel Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik Çalıştayı" düzenlenecek. Çalıştayda, deprem riskine karşı toplumun bilinç düzeyinin artırılması ve olası afetlere karşı hazırlıklı olunması, deprem riski altındaki yapıların, alanların, modern, dayanıklı şehircilik anlayışıyla yeniden yapılandırılması konusu ele alınacak. Ekolojik dengeyi koruyarak, enerji verimliliği ile çevre dostu uygulamaların kentsel dönüşüm projelerine entegre edilmesi amacıyla organize edilen çalıştayda, mevcut durumun değerlendirilmesi ile önerilerde bulunulacak. Çalıştay sonunda konuşmacıların bildirileri kitap olarak yayımlanacak.

Türkiye Haberleri

Başkan Alemdar: “Pamukova’nın yeni meydanı için hazırlık yapıyoruz”
42 öğrenci ZEYGEM desteğiyle hayalindeki bölüme yerleşti
Şampiyon atlar Alaçatı’da yetişiyor
Tarım ve Orman Bakanlığı taklit ve tağşiş yapılan gıda ürürünlerini açıkladı
Sason’da yeni hükümet konağı hizmet vermeye başladı
Hisarcık Mahallesi’nde okul yolu yenilendi
MSKÜ’de yeni öğrenciler için "Üniversitene Hoş Geldin" etkinliği düzenlendi
Ankara’da Bolu Tanıtım Günleri düzenlendi
Başkan Özdoğan sahadaki çalışmaları yerinde inceledi
SEDA öğrencileri İstanbul’un Liselerini geziyor